Quote

6 pași pentru un machiaj impecabil al tenului

Astăzi – poate nu întâmplător exact în dimineața în care, în sfârșit, a venit primăvara – am descoperit cu încântare noutățile de la Sensai (exclusiv disponibile in magazinele Douglas).
Noutăți care cu siguranță ne vor aduce strălucirea și zâmbetul primăvatic pe chipuri. La figurat, dar și la propriu, căci este vorba despre produse de machiaj care pun în evidență luminozitatea naturală a tenului.


PAȘII PENTRU REALIZAREA UNUI MACHIAJ PERFECT.

Dar haide să începem cu începutul: cu pașii de bază în realizarea unui machiaj impecabil, așa cum ne sfătuiesc specialiștii Sensai:

1. HIDRATARE ȘI TONIFIERE
Orice machiaj trebuie aplicat pe un ten perfect curățat și îngrijit cu cele mai bune produse de skincare, alese cu grijă pentru a se potrivi tipului tău de piele.

Surprizele cu care Sensai vine în întâmpinarea scurgerii ireversibile a timpului sunt produsele anti-rid și anti-îmbătrânire: WRINKLE REPAIR CREAM, WRINKLE REPAIR EYE CREAM și noul WRINKLE REPAIR ESSENCE
.

Esenta unui ten ideal, Inspirata de textura unui ten neted si elastic, Imbunatatita prin Triple Technology – tripla abordare a colagenului:
1.Reduce colagenul vechi si deteriorat, prin Hyaluronate Collagen Booster.
2.Creaza colagen nou si proaspat,prin stimulatorul Moon Peach Leaf Extract.
3.Apara impotriva deteriorarii colagenului, ca o devărată barieră creată de Himefuro flower extract.

Este vorba despre o esenta bogata, cu o textura matasoasa, ce Imbunatateste metabolismul colagenului pentru a asigura colagen proaspat. Practic, Imbunatateste cantitatea si calitatea colagenului!
Ajuta astfel la reducerea vizibila a liniilor fine si a ridurilor, Umple ridurile din interior și, evident, Previne formarea ridurilor noi.
Sună a magie, dar este colagen pur!

2. BAZA MACHIAJULUI.
GLOWING BASE DE LA SENSAI

Machiajul aplicat peste o bază de calitate se va menține mult mai mult timp și nealterat, chiar și după o zi prelungită cu o cină târzie sau cu un eveniment de seară ori în club.

3. FOND DE TEN LICHID
Fie că optezi pentru FLAWLESS SATIN sau LUMININOUS SHEER de la SENSAI,
alege un fond de ten lichid, care se va așeza impecabil pe piele, imperciptibil ca produs, dar cu rezultate de iluminare și finisare incredibile.
“Lumea ar trebui să îți vadă tenul, nu fondul de ten!” – spune, atât de adevărat, Mary Greenwell. Iată și câteva tips-uri pe care le poți “fura” de la ea:, pentru a aplica fondul de ten într-un mod impecabil și cu efect cât mai natural:


4. ILUMINATOR ȘI ANTICEARCĂN
HIGHLIGHTING CONCEALER & TOTAL FINISH

Sensai ne oferă un produs minune, 3 în 1, care să ne ajute chiar și când tenul nostru are o zi mai proastă. HIGHLIGHTING CONCEALER & TOTAL FINISH este un corector multi functional, ce Acopera excelent imperfectiunile, Confera luminozitate și, în același timp, Hidrateaza.

Pe scurt, este un corector si un iluminator, pe bază de Silky Botanical EX care, în plus, Hidrateaza intens zona de contur a ochilor și confera o stralucire naturala
Creionul cu pensulă moale și flexibilă (pentru o aplicare precisă în orice zonă a feței) pune in evidenta trasaturile și conferă un look fresh, luminos. Iar textura sa cremoasa, usoara si proaspata este exceptionala chiar și pentru un retus rapid de-a lungul zilei.
Pentru un perfect match cu tonul tenului fiecăreia dintre noi, produsul este disponibil în 4 nuanțe.

5. UN PLUS DE LUMINOZITATE
Evident că, dacă am pomenit de luminozitate, nu o să uit nici de SUPREME ILLUMINATOR! Aplicat inaintea fondului de ten pentru un aspect natural, sau peste fondul de ten, acest iluminator conferă pielii un aspect sofisticat si luminos.


6. DESĂVÂRȘIREA MACHIAJULUI

Și, ultima tușă, pentru o acoperire naturala folosește TRANSLUCENT LOOSE POWDER de la SENSAI. Iar dacă îți dorești o acoperire intensă, optează pentru TOTAL FINISH.
Disponibil în 9 nuanțe diferite, pentru a o putea alege exact pe cea mai potrivită tenului nostru, acest fond de ten pudra este extrem de usor de folosit – se aplică grație burețelului special în formă de semilună inclus din cutie.
Poate fi folosit singur sau impreuna cu un fond de ten lichid.
Adera intr-un mod natural pe ten, conferindu-o Stralucire naturala, Hidratare și un Finisaj de lunga durata.

O zi cu primăvara pe chip și în suflet să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *