Quote

5 Elemente pentru o masă perfectă

Cauți un loc care să îți ofere un fusion perfect între gust și relaxare. Vrei să îți asezonezi mâncarea bună cu o doză sățioasă de voie bună, cu o atmosferă relaxantă și cu oameni dragi, alături de care să transformi fiecare ieșire într-o amintire senzațională. Unde? Am descoperit un loc nou & cool în nordul Bucureștiului, pe Kiseleff, lângă Herăstrău!

restarurantul 5 Elemente

restarurantul 5 Elemente

Restaurantul 5 Elemente promite din plin acest fusion între mesele delicioase de inspirație asiatică și satisfacția garantată a unor ieșiri în oraș pe cinste.
Bucătăria chinezească, în autenticitatea ei, înseamnă mult mai mult decât fast food-urile cu specific regăsite la orice colț de stradă. Și a devenit din ce în ce mai greu să găsești locații care să prețuiască respectul pentru tradiția și rețetele care fac senzație de sute de ani în toată lumea.

La restaurantul 5 Elemente de pe șoseaua Kiseleff poți evada pentru câteva ore în China și ale ei mâncăruri ispititoare și poți savura gustul delicat și autentic al pachețelor de primăvară, al supelor cu tăiței sau al orezului, toate gătite ca la carte, într-o atmosferă plăcută și relaxantă.
Cu tehnici specifice de tăiere a ingredientelor ce conferă o anume textură preparatelor, cu rețete originale, care poartă semnătura și expertiza unui chef din Nordul Chinei, 5 elemente se deosebește cu ușurință de alte restaurante din oraș prin calitate, prospețime, grijă și respect pentru mâncare și client.

Dacă bucătăria chinezească a cucerit întreaga lume, restaurantul 5 Elemente a cucerit Bucureștiul, obținând premiul celui mai bun restaurant chinezesc.
Secretul? Armonia și calitatea ingredientelor. Întocmai cum cele 5 elemente mențin echilibrul universal și sunt interdependente, la fel și mâncarea delicioasă depinde de echilibrul dintre impactul vizual, proporția condimentelor, aromelor și a ingredientelor, dar și de calitatea acestora.

Noul spațiul în care regăseșt restaurantul 5 Elemente – chiar în Herăstrău – este perfect pentru un prânz de business și la îndemână în week-end atunci când te plimbi cu familia în parc. Iar dacă la acestea adăugăm și serile cu muzica live, 5 Elemente devine alegerea perfectă pentru o seară cu prietenii sau pur și simplu pentru a evada puțin din cotidian și a petrece câteva ceasuri relaxante.
Plus că de acum regăsești și celebrele preparate ale bucătăriei internaționale, cocktail-uri creative și o selecție aleasă de vinuri. Nu mai ai nici o scuză să nu pașești în spațiul în care te întâmpină o armonie de gust, aromă, culoare și savoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *