Quote

1DR – geanta care a creat isterie și istorie în shopping

S-AU VÂNDUT TOATE GENŢILE 1DR DIN SAN BABILA: ATÂT DE 1DR-FUL, ÎNCÂT NU POT FI ŢINUTE PE STOC.
Magazinul 1DR din Milano îşi reîmprospătează stocul epuizat.

În săptămâna cu 15 august, primul magazin Diesel din Milano dedicat genţii 1DR a epuizat tot stocul, inclusiv ediţia limitată de 30 de 1DR ce au fost disponibile exclusiv acolo.
Au fost vândute peste 1250 de genţi de la deschiderea ce a avut loc pe 1 iunie, cu o medie de 155 de 1DR vândute pe săptămână.

Magazinul a fost închis pentru refacerea stocului epuizat şi redeschis cu noi modele exclusive, personalizate, special realizate pentru spaţiul din Milano & o selecţie de bestsellers 1DR.

Spaţiul este adiacent magazinului Diesel din San Babila şi a fost gândit ca un spaţiu imersiv, conceput pentru a fi experimentat ca un concept artistic multisenzorial, mai degrabă decât ca un magazin tradiţional.

Complet dedicat genţii iconice, magazinul a inclus modele 1DR într-o multitudine de forme, în diferite texturi şi culori metalice, precum şi ediţia limitată de 30 de genţi concepute de directorul de creaţie Glenn Martens şi echipa de design Diesel – fiecare model diferit de celălalt, realizat prin transformarea stocului existent într-o colecţie upcycled ce aminteşte de aceeaşi abordare a capusulei Artisanal – care s-a epuizat.

#DIESEL:
Diesel este o companie de lifestyle inovativă, internaţională, fondată de Renzo Rosso în 1978. Avându-şi rădăcinile în măiestria denimului şi evoluând la a fi un lider în premium fashion, Diesel reprezintă acum cu adevărat o alternativă la piaţa de lux consacrată.

Colecţiile brandului includ apparel, accesorii şi o gamă largă de colaborări de lifestyle: de la parfumuri, ceasuri şi bijuterii, la design interior şi proiecte imobiliare cu Diesel Living.
Descoperirea, susţinerea şi stimularea creativităţii sunt parte din AND-ul Diesel şi al companiei-mamă OTB, grupul internaţional de modă şi lux ce alimentează o varietate de branduri şi companii iconice globale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *