Quote

Micul Paris lansat de ziua Franței

?Le Petit Paris

De ziua Frantei, s-a lansat Micul Paris /Petit Paris, un parfum semnatura YPA Artisan Parfums pentru spiritul Bucurestiul de ieri si azi. O poveste olfactiva nostalgica a strazilor si parcurilor interbelice adusa in prezent de miresmele gradinilor urbane contemporane, carciumilor cu dichis si gurmanderii si mahalalelor si strazilor aglomerate cu mirosuri amestecate.

?La vie en rose

O calatorie olfactiva prin Bucuresti, Micul Paris de ieri si azi.
Un miros de dimineţii calde in parcurile interbelice ale Bucurestiului, trecand pe langa Arcul de Triumf, cu roua pe petale de trandafir, flori de cires japonez si liliac, amestecat cu mucegaiuri, miros de asfalt cald si covrigi calzi.

Plimbari tihnite pe strazile din Primaverii sau Capitale primavara cu parfum de magnolie, salcami, flori de soc si iasomie, iar vara cu miros de tei, miere, smochin, mimoza si caprifoi, zis si Mana Maicii Domnului.

Toamna cu must, nuci si castani, mirodenii si tot belsugul pietei Obor. Seara o adiere de vand racoros, o savarina cu frisca buna si dulceata de capsuni.

Un vin rece aromat aburind usor paharul, aer racoros cu miros de ploaie si frunze pamantii.

?Editie limitata de vara 114 sticle semnatura.
Pret de scandal -50%: 250lei 100ml.

?Atelierul YPA Artisan Parfums din Bucuresti aniverseaza anul acesta 7 ani si este specializat in creatii de parfumuri semnatura naturale, unicate si rare.

Raluca Vasile, master parfumierul casei si consultant olfactiv si wellbeing este pionierul parfumeriei natural in Romania si un parfumer premiat international, fiind singurul parfumier din Europa de Est membru in International Perfumery Foundation la Paris.

www.yourpersonalaroma.com/shop/
#miculparis #petitparis #parfumdeBucuresti #parfumsemnatura
#yourpersonaroma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *