Gallery

Zen AtmoSphere: Alpha Sphere!

Am avut de curând ocazia să vizitez Centrul de medicină integrativă Global Wellness System , recent lansat în Romania, în zona Regie. Şi nu mică încântarea să descopăr un centru modern, de abordare holistică, dar și științifică a pacienților, prin extinderea conceptului de sănătate dincolo de limitele corpului fizic. Un centru unde se ia în calcul în calcul întreaga persoană (corp, minte, spirit, suflet, emoțional, energetic, factori externi, blocaje).
Nu întâmplător scriu despre el chiar astăzi, 11 iunie, de Ziua Mondială a Stării de Bine (Global Wellness Day).

Serviciile oferite de Global Wellness System au la bază o serie de testări, tehnologii și terapii, precum și produse inovatoare unice, de ultimă generație, aduse în premieră în Romania. Am aflat, pe rând, detalii despre Matrix Drops Computer & Matrix Drops Diamond Cosmetics, QuantumDisc, Lavyl, Safe Laser, PEMF Therapy- PAPIMI, Alpha Sphere Therapy, Space Harmony, Nikken, Immunotic, Tensiomed, Lavyl – tot atâtea aparate şi proceduri pentru care există o dovadă de calitate științifică ridicată, de siguranță și eficiență.

ALPHA SPHERE: O TEHNOLOGIE TERAPEUTICA INTR-UN COCON DE LUMINA ALBASTRA!
Când am văzut-o prima dată, învăluită în lumina albastră, liniştitoare, mi-am spus în minte: wow! Un cocon de lumină! Gazdele mi-au spus că este, mai degrabă, o navetă spațială pentru călătoria în interiorul propriei ființe!
Poetic şi profund mod de a descrie un aparat precum AlphaSphere.

Căci Alpha Sphere chiar este un aparat special şi atipic, care atinge toate simțurile, prin sferele sale holistice. Efectivîn cele 45 de minute de procedură te cufunzi într-o relaxare pură, într-o stare de bine şi în percepțiile sinestezice, depășind experiențele convenționale ale spațiului și timpului.

La început a fost o viziune artistică: aceea de a crea un instrument special – un fel de ritual de percepție – în care toate simțurile sunt activate și îmbinate într-un mod inovativ.
Aici, oamenii se pot deconecta de la rutina zilnică și se pot cufunda într-o experiență a percepțiilor estetice. În timpul acestui proces, diferite nivele ale percepţiilor senzoriale fuzionează într-o singură experiență captivantă în care simțurile devin un tot unitar.

AlphaSphere activează și unește simțurile prin îmbinarea unei relaxări profunde cu un efect energizant. Camera oferă o experiență multi-dimensională îmbinând sunet, lumină, căldură și mișcare.

Efectele AlphaSphere sunt de relaxare și stimulare în același timp, multe dintre acestea, de ordin mental și fizic fiind documentate de studiile științific.


Creatorul Alpha Sphere: sha.

Este un artist şi cercetător în domeniul percepțiilor din Viena care lucrează în domenii inovatoare de creație de peste 10 ani pe diverse orizonturi de cunoaştere ale corpului şi minţii.

O creaţie atemporală şi aspaţială, arhaică și futuristă în același timp, aproape și totuși infinit de departe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *