Gallery

Zeiţa frumuseţii – Afrodita versus Artemis

Legendele greceşti spun că a fost o vreme când în Olimp s-a stârnit mare conflict mare între zeiţe, geloase foc una pe alta şi pe adjudecarea titlului de cea mai frumoasă din Univers.
Afrodita era, prin definiţie, zeita frumusetii, a iubirii si a pasiunii. Dar lupta cu armele frumuseţii versus adversare de temut, cu state vechi de plata in ale seductiei:
Artemis, superba zeiţă a vânătorii.
Hera, diafana soţie a lui Zeus.
Şi Atena, zeiţa înţeleaptă, însă nu mai puţin frumoasă.

Care era, însă, cea mai frumoasă între frumoase?
Specialiştii Douglas au rezolvat misterul şi au înţeles că fiecare femeie poate fi frumoasă şi unică în felul ei special.
Aşa că au creat colecţia de vară Greek Princess de la Douglas Make-up, cu o gamă atât de largă, încât fiecare dintre voi să îşi regăsească produsul preferat, care să ne transforme într-o zeiţă greacă, într-o prinţesă estivală.

“GREEK PRINCESS” – AFRODITA COLECŢIEI DE MACHIAJ DE LA DOUGLAS MAKE-UP:
Am testat zilele trecute, în noul Douglas Mega Mall, linia estivală GREEK PRINCESS de la Douglas.
Iată care sunt recomandările pe care beauty-specialistul Antonela mi le-a completat în Beauty-Pass-ul meu personalizat. Şi pe care oricare dintre noi îl putem solicita şi primi în magazinele Douglas:

Noile creioane de ochi, care m-au încântat cu textura şi nuanţele originale:
Eyelinerul alb, 39 lei, pe care l-am folosit pe conjunctivă, pentru efect de ochi mari.
În tandem cu Eyelinerul auriu Greek Princess, 39 lei, cu care îţi poţi contura într-un mod original ochii, atât pe pleoapa superioară, cât şi pe cea inferioară, exact la baza genelor. Sau cu care poţi accentua un machiaj mai puternic, cu eyeliner negru, folosindu-l pentru a lumina colţul intern al ochiului.

Must-have: pudra sclipitoare aurie pentru corp Greek Princess, 17g, 55 lei, pe care o poţi pulveriza pe gât, pe decolteu şi pe braţe cu pompiţa delicată şi elegantă. Pentru a fi strălucitoare în serile lungi de vară, fie la terasă, fie pe litoral sau la petrecerile speciale.

Eu prefer să nu mă expun la soare şi să îmi creez prin machiaj un efect de bronz delicat. Cu pudra bronzantă aurie pentru faţă Greek Princess, 25 g, 65 lei am reuşit să îi confer chipului un efect de bronz rafinat, precum sărutul soarelui la apus.

Şi, pentru a îmi menţine întregul look în ton cu machiajul, am ales pentru unghii lacul auriu Golden Varnish cu particule sclipitoare de la Greek Princess, 10ml, 29 lei.
O mascara care conferă super-volum, Devil Eyes Volume mascara, 69 lei. Plus un ruj Color&Care roz-intens, nuanţa nr. 3, Fashion Emergency, 47 lei – ambele de la Douglas make-up.

Şi o ţinută diafană de zi de la Takko, cu o fustă maxi, un tricou cu imprimeu-statement încadrat într-o inimioară şi coroniţă de flori în păr. Desăvârşită de o pereche de sandale minimaliste, romane, cu barete şi cu o geantă lejeră – ambele Deichmann.
Ca o adevărată zeiţă urbană modernă.

ARTEMIS – ZEIŢĂ DIN OLIMP A DAT NUMELE SĂU GAMEI ARTEMIS SKIN SUPREMES; O GAMĂ PREDESTINATĂ PENTRU O PIELE DE ZEIŢĂ.

Dorințele noastre, ale femeilor, de a fi frumoase şi de a rămâne mereu tinere… ARTEMIS of Switzerland le-a înțeles perfect când a creat gama de lux de îngrijirea pielii, SKIN SUPREMES ARTEMIS.

Se pare că nu doar zeiţele antice din Olimpul, ci şi femeile din ziua de azi se simt tinere şi frumoase mai mult timp și ar dori ca înfățișarea lor să reflecte acest sentiment pozitiv. Produsele de îngrijire din gama de îngrijire Artemis, special dezvoltate pentru nevoile pielii extrem de pretențioase și sensibile, amplifică puterea naturală de regenerare a pielii, o protejează de factorii de stres interni și externi și promovează strălucirea tinereții.

Skin Supremes de la Artemis ne răsfaţă acum, ca pe nişte adevărate zeiţe, cu cele 4 linii ale sale de îngrijire extravagantă a tenului:
SKIN ARCHITECTS (linia anti-age)
SKIN ESSENTIALS (linia pentru hidratare)
SKIN SPECIALISTS (pentru fermitate)
si SKIN SUPREMES (age-correct, special dezvoltată pentru nevoile pielii extrem de pretențioase și sensibile).
Am descoperit toate cele trei noi produse de îngrijire SUPREMES pentru pielea perfectă:
Serul de zi de perfecțiune a pielii – cu agenți activi ce reduc apariția pigmentației pe termen lung, face pielea mai fermă și promovează un aspect tânăr al pielii.
Crema de curățare și echilibrare, cu efect calmant și de tonifiere.
Şi loțiune de față pentru hidratare si catifelare într-o formă de spray.

SEA-SIDE FOR HIM, FROM TONI GARD

Şi bărbaţilor (şi laturii de Apolo modern a fiecăruia dintre ei), Douglas le face o invitaţie rafinată la malul mării.
Cu SEASIDE de la Toni Gard, noul parfum fascinant, proaspăt, acvatic şi fructat, ca o briză rece a mării, în Hamptons. În acelaşi timp, este aspru şi sălbatic, oferindu-i celui care îl poartă o aură la fel de imprevizibilă ca marea.
Cu fiecare pulverizare, SEASIDE trezeşte dorul pentru locuri îndepărtate şi pentru întinderea nesfârşită a oceanului, emană euforia libertăţii şi readuce amintirile plimbărilor lungi pe plajă.

SEASIDE este un parfum pentru bărbaţii care iubesc oceanul, caută imprevizibilul şi îşi caută zeiţa-pereche.
Mirosul cald, picant, de lemn de santal în nota de bază şi acordurile de lavandă, salvie şi ceai în nota de mijloc fac din SEASIDE o experienţă olfactivă parfumată de neegalat: unic, plin de energie şi de neuitat, precum o zi la malul mării!

Gama SEASIDE cuprinde: Eau de Toillete 30 ml, 159,00 Lei, respectiv 75 ml, 289,00 Lei; Loţiune after-shave, 75 ml, 155,00 Lei, Gel de duş 200 ml, 59,00 Lei, Deodorant roll-on , 75 ml, 79,00 Lei

Fie datorită noutăţilor estivale, a parfumurilor clasice, a produselor special de îngrijire, machiaj, cosmeticelor sau sfaturilor de beauty primate de la specialişti, la Douglas am simţit, într-o după-amiază toridă de vară, că da, este posibil. Că, într-adevăr, prin atitudine şi prin produsele adecvate ţie, poţi deveni chiar tu o prinţesă a frumuseţii, unică şi originală.
Haide să fim prinţese, întreaga vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *