Quote

Yucca – un centru de bun gust și gusturi bune în centrul Bucureștiului

UN CENTRU DE FRUMUSEȚE ȘI BUN GUST – YUCCA CENTER
Zilele trecute am trecut pragul unui spațiu special, care tocmai și-a deschis porțile într-o vilă albă din zona Dorobanți, pe str. Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15. Un spațiu cald și primitor, cu o atmosferă extrem de relaxantă, unde trei concepte se întrepătrund și se întâlnesc într-un singur club dedicat femeilor: YUCCA CENTER.

YUCCA CENTER - pe Av Marcel Andreescu nr 15, zona Dorobanți

YUCCA CENTER – pe Av Marcel Andreescu nr 15, zona DorobanțiYUCCA CENTER – TREI CONCEPTE, UN SINGUR CLUB

Pornind de la ideea că femeile au nevoie de un singur loc în care să beneficieze de servicii… altfel, care să le pună în valoare atât frumusețea interioară, cât și cea exterioară, dar și de un loc de răsfăț cu preparate culinare și un loc de joacă pentru cei mici, energica fondatoare a creat Yucca Center. Practic, unicul club din România care reunește cele 3 concepte în același spatiu – Yucca Wellness Center, Pancakes & more și Lumea Copilăriei.
Dincolo de un club dedicat femeilor, Yucca Center este dedicat familiilor care petrec mai mult timp împreună: în timp ce mama se răsfață la Yucca, tatăl se bucură de delicii culinare la Pancakes and more, iar cel mic se distrează la Lumea Copilăriei.

STARE DE BINE @ YUCCA WELLNESS CENTER
Pe lângă preocuparea pentru aspectul fizic exterior, Yucca Centerare grijă și de partea interioară, fiind locul dedicat femeilor care își doresc să fie sănătoase și frumoase din toate punctele de vedere. Ca acest lucru să se întâmple, centrul wellness tratează problemele cauzate de stres, utilizează medicina alternativă și complementară (Reiki, Shiatsu, Reflexoterapie, Theta-Healing, Terapie CranioSacrală, Yoga, Consiliere în nutriție, Psihoterapie, Kinetoterapie), dar și terapii tradiționale (masaje de relaxare, drenaj limfatic manual).

Fiind concentrat și asupra frumuseții exterioare, Yucca Center oferă atât clasicele facilități de înfrumusețare – coafură, manichiură-pedichiură, cât și proceduri ultraperformante de remodelare corporală, cosmetică și chirurgie estetică facială – Tratamentul cu oxigen hiperbaric, Mezoterapie virtuală, Terapia LED, Microdermabraziune cu pulbere de diamant, LiftExpress, Eclipse Micropen, dar și implant cu acid hialuronic și toxină botulinică. Se oferă servicii de top cu produse de top – Oro Therapy, Artego, Paul Mitchell, Jessica, Orly, Phyt’s, Casmara, Bruno Vassari.

Pentru că sănătatea și frumusețea vin mai ales din echilibrul și armonia interioară, Yucca Center organizează frecvent sesiuni de Yoga și workshop-uri de Feng Shui, dezvoltare personală, armonizare mentală, emoțională și fizică.

LUMEA COPILĂRIEI @ YUCCA CENTER

Un centru de înfrumusețare și un loc de joacă în același loc? Visul oricărei mămici dornice să petreacă mai mult timp alături de cei dragi în timp ce se și răsfață. Lumea Copilăriei a fost conceput pentru a veni în sprijinul părinților, fiind un loc de joacă și un centru educațional unde cei mici pot participa la ateliere creative și educaționale sau își pot aniversa ziua de naștere.

Pentru orice pitic între 2 și 12 ani se găsește un element de distracție și bucurie – labirintul cu tobogane și bile, puzzel-ul gigant pentru castele, cele 15 jocuri software proiectate din tavan, peretele cățarătoare sau zecile de jocuri și jucării. Doar aici găsim ateliere de confecționat hăinuțe pentru pitici, dar tot aici micii bucătari pregătesc clătite sau fetițele se serbează la o sesiune de înfrumusețare reală!

DELICII CULINARE @ PANCAKES AND MORE

Orice sesiune de răsfăț începe sau se încheie cu o vizită la Pancakes and more! Aflat la parterul centrului, bistro-ul Pancakes and more este locul care oferă oricând (de la un mic deliciu culinar la o petrecere pe cinste) crepes franțuzești dulci sau sărate, cu umpluturi delicioase, dar și fantasticele pancakes ale unchiului Sam! De la clătite cu ciocolată și căpșune, portocale caramelizate cu cognac….la pancakes cu somon, dovleac și hamburger de vită, toate sunt pregătite in house, doar cu ingrediente naturale, atent selecționate, cu drag de gusturi rafinate.
Și bunătățile nu se termină aici! În meniu se regăsesc salate, sandwich-uri și supe cu legume fresh, dar și înghețată artizanală (made by @Butoiul cu Înghețată). 100% homemade, 100% pure love!

Haide și tu să te bucuri, în perioada următoare, de surprize delicioase și de oferte speciale la cardurile în ediție limitată, ce pot fi utilizate la Yucca Wellness Center, Pancakes &more și Lumea Copilăriei: Green(plătești 400 lei, te bucuri de servicii de 500 lei), Purple (plătești 600 lei, te bucuri de servicii de 800 lei), Gold (plătești 800 lei, te bucuri de servicii de 1.100 lei).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *