Quote

Your Personal Aroma – parfumurile naturale artizanale, la 4 ani de la lansare

Atelierul YPA Artisan Parfums by Raluca Vasile aniverseaza 4 ani de creatie autentica de parfumuri naturale “new luxury code”, fiind trendsetter si pionier in Romania in lumea parfumeriei de nisa. Parfumurile create de master parfumierul Raluca Vasile, parfumierul casei si creatorul conceptului Your Personal Aroma (YPA) respecta acest cod de etica agreat de International Perfume Foundation, ca o garantie a inaltei calitati, a exclusivitatii si raritatii/ protectiei anumitor specii rare, a esentelor profesionale produse de fermieri mici, artizanali,in mod sustenabil, cu grija pentru mediu si fara a afecta in vreun fel viata animalelor de la care sunt extrase, precum si a autenticitatii creatiilor atelierului, manufacturate atent, prin tehnici de inalta arta si specializare, in editii limitate, 100% naturale.

Evenimentul a avut loc in atelierul YPA, situat intr-o casa veche interbelica boiereasca de pe str. Ion Slatineanu nr. 26 si amenajat intim, cu grija in stilul parfumeriilor artizanale cu traditie, respectand cele doua mari curente din lumea Parfumeriei mondiale: un salon reprezentand parfumeria europeana regala si diafana – sudul Frantei, Italiei, Spaniei, respectiv al doilea salon parfumeria grea, reprezentata de America Centrala si Latina si tarile arabe.

Momentul cheie a fost atelierul demonstrativ de “smelling in blind” cu tema “Estetica Uratului in Parfumerie”, in timpul caruia participantii au putut mirosi esenţe brute de baza in Parfumerie, lemnoase, animalice sau florale pudrate (mosc civet, ambergris, labdanum, guaiac, tamaie, smirna, castoreum, ambrette,vetiver, iris, caprifoi, vanile bourbon, stirax, frezii, lacramiare,nufar etc), considerate cu un grad inalt de feromoni, care luate fiecare in parte nu au un miros tocmai placut, dar prin tehnici specifice arte parfumeriei dau acel je-ne-sais-qui in cele mai luxuriante, sublime si memorabile parfumuri create de industria parfumeriei. Pe parcursul atelierului, toti participantii au purtat bandane, pentru a nu fi influentati de alte simturi in a repera mirosuri associate celor microsite si pentru a avea o experienta exclusiv bazata pe miros. Demonstratia si-a dorit sa demonteze si anumite mituri legate de percetia unor parfumuri ca frumoase sau urate, aceste perceptii fiind trecute prin filtrul personal si subiectiv al ADN-ului, experiente, memoriilor sau visurilor celui ce miroase.

Astfel, parfumul ramane o experienta exclusivista, de descoperire profunda, memorabila si autentica, un lux personal, ce ne poate porta instantaneu in timp si spatiu printr-un singur puf, readucand in prezent amintiri puternice, locuri si oameni dragi. Conceptul Your Personal Aroma – A Self Discovery a fost creat in exact acest scop, de a-I ajuta pe iubitorii sau mai putin de parfumuri sa se descopere sau sa aiba un moment waw de declic in viaa personala. Raluca Vasile, master parfumier YPA

Evenimentul a continuat prin experiente de miros al colecţiilor proprii ale atelierului, care au incantat audienta feminine in prag de Valentines Day sau Dragobete:

-YPA 8 Personalitati- colectia princeps de esenţe de lux personalizate

-Colectia de parfumuri cu feromoni naturali: Godilicious-gurmand, Oudilicious-oriental, Divine Cannabis-unisex narcotic, Cubano Allegria-tabac si Parfum de Vin-aromatic.

-Fleurs de Roumanie, colecţia de esenţe de parfum din macerate românești in editii limitate create in atelier si foarte apreciata international la expozitii la Milano, Nisa si Dubai (Magnolia, Narcise/Liliac/Zambile, Lacramioare, Flori de Tei, Dragaica sau Parfum de Sanziene cu caprifoi si cimbrisor salbatic, Paeonia cu bujor salbatic si trandafir, Imperial White Lilly cu nufar din DeltaDUnarii- editie de lux si nou lansatul Parfum de Frezii.

O experienta deosebita a fost lansarea ca omagiu a „Bratarii Prieteniei”, o bratara florala versatila din piele naturala, parfumata de YPA creata manual si pictata de partenerul nostru traditional de accesorii Brosnor Deluxe, ce poate fi purtata dupa plac, fie la man, la gat sau de ce nu, la picior. Brățara Prieteniei este un simbol care include Forța și Frumusețea, este o mărturie a calității și a creativității.

BrosNor este continuarea tradiției strămoșești a familiei Gassner, este o poveste unde Marochinăria Tradițională de Lux se împletește cu Misterul, Arta și Creația, dând viață creațiilor unicat, făurite din piele naturală și aurite cu aur de 24 K. Unic urmaș al familiei, artista creatoare Cristina Gazner-Cristescu a pus bazele BrosNor în 2015, dorind să aducă bucurie prin creațiile ei, într-o lume năpăstuită de tristețe.

BrosNor este acronimul de la Broscuța Norocoasă, o țestoasă legendară care poartă pe carapace elefanți ce poartă la rândul lor pe spate Universurile. Așa cum Akupara poartă pe carapace Universurile către evoluție, BrosNor poartă cu sine moștenirea Gassner-ilor către recunoaștere și bucuria de a fi.

In perioada urmatoare, pana de 8 martie, atelierul YPA va organiza o serie de ateliere creative de parfum, smelling sau aromaterapie frantuzeasca, oriental sau ayurvedica, fiind si pionierul conceptului de Parfumerie holistica terapeutica practicata in India. Atelierele sunt anuntate pe pagina de facebook YPA Artisan Parfums, iar din eshop se pot achizitiona o serie de cadouri parfumate personalizate cu adevărat speciale: voucherele cadou pentru ateliere, parfumuri personale sau de ambient, bijuterii colier port parfum, produse cosmetice si de spa naturale sau lumanari parfumate natural, prin parteneriate cu case artizanale de Parfumerie naturala exotica sau regala, in exclusivitate, din Spana, Italia, Franta, Dubai si Qatar.

Detalii pe www.yourpersonalaroma.com/shop/

Facebook: https://www.facebook.com/YourPersonalAromaParfums/

Instagram: @yourpersonalaroma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *