Gallery

Yo, man, fructe mega-adevarate într-un pahar!

În prima zi cu căldură mare, yo, man, din vara asta am descoperit răcoarea “revergorantă”, vorba acelui dude de care am râs toţi pe youtube. O revigorare plină de vitamine, man, într-un pahar cu suc delicios de fructe pe bune.
Yo, man, să nu zici că nu ţi-am zis!

POTOLEŞTE-ŢI SETEA, YO, MAN!
Îţi aminteşti de gusturile copilăriei şi ale vacanţelor de vară la bunici, yo, man?! Cu sirop de mere, căpşuni, zmeură, vişine, soc? Toate autentice, man, şi pline de voie buna… si de fructe adevarate, atent selectate. Fără coloranţi, fără conservaţi.
Ei, aşa sunt şi siropurile de fructe YO, pe care tocmai ce le-am descoperit! Bune ca pe vremuri, yo, my man.

Siropurile de fructe YO potolesc setea, de la mic la mare, fie că alegi o variant clasică, fie că îţi plac cele fresh.
Aroma placută și gustul incomparabil şi plin de nostalgia copilăriei al siropului YO din flori de soc, fac din el un “clasic” al gamei, asemenea socatei.

RECOMANDAREA COOL A VERII, DE LA YO:
Sigur, poţi să bei YO din flori de soc cu apă, mineral sau plată. Însă poţi obţine şi un cocktail cool & delicious, la care nu te-ai fi aşteptat, nu?
Mixează siropul YO din flori de soc cu vin alb sau cu vin spumant. O nota parfumata este tot ce trebuie pentru a-i da aperitivului tău cool un gust cu totul nou și revigorant!

Cum se numeşte?
Păi el este Hugo – cocktail-ul Hugo!

Cum îl prepari?
Floare de soc la ureche, man:

30 ml Sirop de soc YO
200ml Prosecco
Apa minerala
6 frunze de menta
½ lime
Cuburi de gheata

Taie in sferturi lime-ul şi stoarce-l in pahar. Lasă apoi în pahar si feliile. Adauga siropul YO de soc, menta şi gheaţa. La final umple paharul cu prosecco si putina apa minerala.

Super-adevărat şi bestial, yo, man!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *