Quote

Xmass Boss is coming to town!

Ești încă în căutare de idei originale de cadouri pentru persoana specială din viața ta? Tocmai ce am descoperit în parfumerie niște cadouri superbe, pentru Sărbători seducătoare! De la Boss. Hugo Boss! 😉

…’cause Xmass Boss is coming to town! Si campanie focus, creată special pentru Sărbători, este absolut genială. o călătorie simbolică prin marile capitale în lumina sărbătorilor de iarnă.
Ce să fie, deci?

For her?

… or For Him?

Dar să vă spun și povestea și să vă povestesc puțin despre arome și mesajele olfactive of the new BOSS
#Made for two: BOSS The Scent for him and for her
Actorul Jamie Dornan și modelul Birgit Kos ies sub lumina reflectoarelor ca noile fețe ale celei mai recente campanii BOSS The Scent. Discover more from our leading man and woman, who explore the power of scent to capture the senses.

#BOSS The Scent Private Accord for Him 100ml eau de toilette.
O nouă față, o nouă aromă, construită pe cele anterioare și continuăndu-le într-un mod original.
Note gurmande de absolut de cacaoa, o bază profundă și misterioasă, care intrigă prin aroma sa ce dă dependență.

Maninka este un alt ingredient-vedetă în noul BOSS The Scent private accord. Renumită pentru proprietățile sale afrodisiace, inima de maninka fuzionează cu mocha, într-o manieră inedită și sofisticată.

Asta după ce notele de vârf condimentate, de ghimbir delicios, stimulează încă de la început simțurile cu puterile sale, garantând o primă impresie puternică, încrezătoare, captivantă.

#New Private Accord BOSS The Scent For Her, 100ml eau de toilette.
Osmanthus flower
Acordurile de mijloc calde, de osmanth, leagă notele de vârf de cele din baza parfumului, creând o unitate delicată, lejeră, care evoluează treptat, transformându-se într-un mesaj puternic, într-un parfum cu personalitate.

Mandarin cocoa – un ingredient surprinzător din BOSS the scent private. Mandarină dulce, fresh, ce conferă o nouă vibrație și profunzime parfumului.
Absolutul de cacao și boabele de tonka subliniază notele senzuale ale parfumului, dublându-i puterile de seducție și profunzimile nebănuite.


#BOSS The Scent for her

Beauty inside and out
Găzduind un parfum cu totul și cu totul special, flaconul își dezvăluie liniile armonioase, ce culminează în forma geometrică din partea de sus. Detaliile sunt inspirate de întâlnirea primordială dintre elementele universale general-valabile, masculin-femini, ying si yang. Un twist feminin, o atingere masculină…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *