Quote

Winter Sale Party at Condur by alexandru

reduceri si cadouri la Condur by alexandru

reduceri si cadouri la Condur by alexandru

GATA DE PARTY?
Dragi fashioniste,
CONDUR by alexandru ne asteapta cu drag joi 26 ianuarie 2017, orele 16-20 in showroom-ul situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1, telefon 0727. 811. 947, ca sa celebram perioada de top a reducerilor! Shopping-ul la CONDUR by alexandru in perioada de reduceri finale se traduce intotdeauna prin investii inteligente in accesorii ce intregesc conceptul de cochetarie feminina.

Ca sa celebreze cum se cuvine festivalul reducerilor, care deja a inceput in magazinul online condurbyalexandru.com, pe 26 ianuarie 2017 Condur by alexandru ne invita in showroom!
Vom face #smartshopping la cele mai mari reduceri, ne vom intalnim cu balerinele designerului Dana Tanase in showroomul CONDUR by alexandru (intre orele 16 si20) si vom afla cine este castigatoarea concursului WINTER SALE PARTY, desfasurat pe pagina de facebook a brandului – www.facebook.com/CONDURbyalexandru.

DISCOUNT-URI SPECIALE DE IARNĂ
Condur by Alexandru doreste sa ofere nu numai clientelor care cunosc si deja apreciaza brandul, ci si doamnelor care nu au avut pana acum timp sau curaj sa comande pe siteul un voucher cadou.
Voucher-ul cadou este de 100 ron pentru fiecare pereche de pantofi CONDUR by alexandru comandata pe www.condurbyalexandru.com și este valabil pana la data de 26 ianuarie 2017, ora 20. Poti deja plasa comanda prin mesaj privat la showroom@condurbyalexandru.com sau pe site, aplicand in cos, la finalizarea comenzii codul CADOU100.

Cele trei optiuni de plata existente in momentul plasarii comenzilor online – plata ramburs, plata cu cardul sau plata in 3 rate fara dobanda prin Card Avantaj – ofera flexibilitate si un control excelent asupra cheltuielilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *