Quote

Weleda loves our skin

Toate știm din proprie experiență și pe propria noastră piele că, indiferent câte produse de îngrijire sau de make-up am avea, tot vom avea întotdeauna nevoie de altele noi, revoluționare, mai cu vino-n-coace sau cu mai multe proprietăți și beneficii în kitul nostru de frumusețe cel de toate zilele.
De curând am descoperit noile produse naturale ale brandului nemțesc Weleda. După ce le-am testat, chiar la lansarea în România, și am aflat totul despre ele, iată câteva motive pentru care pielea ta se va îndrăgosti cu siguranță de Weleda:

1. Weleda ne oferă produse 100% naturale, încă din 1921!
Beneficiile lor pentru frumusețea și sănătatea pielii sunt atât imediate, cât și pe termen lung, iar aromele lor naturale, florale, fructate sau lemnoase, îți vor stârni poftă de viață, fericire și încredere în tine, încă de la prima aplicare. Și, fiindcă pielea este oglinda ce reflectă sănatatea corpului, acceptă provocarea de a-ți încânta simțurile cu tot ce are natura mai bun de oferit: relaxare, stare de bine, armonie, frumusețe la interior și exterior.

Înființată în Elveția în 1921 ca laborator farmaceutic, cu grădină proprie de plante medicinale, Weleda este astăzi un producător mondial de cosmetice naturale, care își îmbogățește periodic portofoliul cu noi și noi game.
Fondatorul său a fost Rudolf Steiner, fondator și al medicinei antropozofice, ca gândit-o drept o companie producătoare de medicamente, având propriile culturi de plante medicinale.

În prezent, Weleda este principalul producător de remedii naturale și produse complete de îngrijire a corpului din lume: gama baby (șampon, loțiuni, ulei de corp, etc), igienă orală (pastă și gel de dinți, apă de gură), gama împotriva celulitei (scrub și ulei), îngrijirea corpului (creme, loțiuni, uleiuri și deodorante), îngrijirea părului (șampon, tonic revigorant, tratament). Valorile companiei se bazează pe gândirea holistică conform căreia omul trebuie să trăiască în armonie cu natura, iar în România Weleda este prezentă din anul 2010.
Urmărește noutățile Weleda pe Weleda.com.ro, facebook.com/WeledaRomania/ și instagram.com/weledaromania/.


2. Îngrijire hrănitoare cu un strop de culoare – balsamurile de buze colorate.

Ca să te simți bine în pielea ta, uneori e nevoie doar de un mic artificiu precum o culoare discretă pe buze, care să-ți pună în valoare frumusețea naturală. De altfel, în acest an se poartă naturalețea chiar și pe podiumurile de modă de la Paris, Milano sau New York și se pare că “less is more” și în lumea machiajului. Pentru prima dată, Weleda oferă o gamă de balsamuri colorate multi funcționale pentru buze, combinând frumusețea cu natura – Preț recomandat: 47 Lei, disponibile în farmacii și în magazinele bio.

Cele 3 nuanțe disponibile, Nude, Rose și Berry Red, cu arome delicate de petale de trandafiri și vanilie, oferă o colorare discretă, luciu, dar si hidratare șiprotecție naturală, pentru buze fine și moi pe tot parcursul zilei și o stare de spirit mai bună!

Mai ales buzele sensibile și uscate se vor simți răsfățate datorită conținutului de ingrediente vegetale pure: unt de Shea bio, ceară din semințe de floarea soarelui, ulei de jojoba bio, ulei de ricin și uleide masline. Așadar, e timpul pentru puțină strălucire în ritualul zilnic de înfumusețare!
Balsamurile colorate de buze Weleda se pot alege și aplica în funcție de nuanța tenului, starea de spirit, individual sau combinate între ele.
Balsamurile colorate de buze sunt certificate natural NATRUE, nu conțin parfumuri sau conservanți sintetici, materii prime provenite din uleiuri minerale sau de origine animală și nu sunt testate pe animale, la fel ca toate produsele Weleda.

3. Prospețime naturală întreaga zi – Deodorante Roll-On Weleda.
Știai că produsele cosmetice care ne inhibă transpirația sau înlătură mirosul neplăcut s-au inventat prin anii ’40? De atunci însă, compoziția lor a fost constant îmbunătățită, astfel că în prezent există, din fericire, deodorante care NU blochează porii și nu ne periclitează sănătatea din cauza conținutului de aluminiu și parabeni. Deși acționează pe 10% din suprafața corpului, deodorantele ne ajută să ascundem cele mai secrete emoții sau o moștenire genetică nefavorabilă.

De această dată, faimoasele Deodorante Roll-On Weleda, care oferă protecție și prospețime naturală 24 h, fără grija chimicalelor sau a porilor blocați, sunt disponibile în 3 versiuni în farmaciile și magazinele bio din toată țara:
Deo Roll-on cu citrice (pe bază de uleiuri esențiale naturale de lămâie, portocală amară și verbinăexotică), Deo Roll on cu rodie (cu parfum senzual și exotic de portocală, davană, vanilie și extract de rădăcină de lemn dulce și alun) și Deo Roll on Men ( cu parfum masculin și note lemnoase de verbină, rozmarin și ulei esențial de vetiver).

Realizate din ingrediente prietenoase cu pielea și cu o formulă unică, pe bază de distilat organic de căpșuni – care funcționează ca un astringent natural și un extract organic de rădăcină din lemn dulce -care are proprietăți calmante și antimicrobiene, noile deo roll-on-uri sunt testate deramatologic și sunt perfect adaptate pentru pielea sensibilă.

Fără săruri de zirconiu sau aluminiu și fără parabeni, pentru a permite pielii să funcționezeși să respireîn mod firesc, deodorantele Roll-On Weleda sunt parfumate în mod natural cu uleiuri esențiale pure, care contribuie totodată și la conservarea proprietăților benefice ale produselor. Se absorb rapid și nu lasă urme lipicioase pe piele, iar dimensiunile deodorantelor le fac perfect potrivite pentru a vă însoți și în călătorii. Preț recomandat: 45 Lei

În încheiere te las în compania Ninei Park, celebrity makeup artist, care îți va șopti câteva sfaturi și trucuri despre cum se folosesc cel mai bine produsele Weleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *