Quote

Welcome to Luxury Academy

Luxury Academy

Luxury Academy

Dacă stiliștii erau la apogeu în secolul al XX-lea, creatorii de imagine pun bazele secolului XXI.
În sfârşit, în România vei avea ocazia să participi la un concurs de talente pentru cea mai căutată profesie din industria modei și a spectacolului,căci serile trecute s-a lansat oficial pe piața din România Luxury Academy, în cadrul unui eveniment exclusivist la Elite Art Gallery – Piața Națiunilor Unite. La eveniment, trainerii Luxury Academy au realizat, pentru prima oară în România, o demonstrație de Total Look, Hairstyle, Consultanță de Imagine și au explicat cât sunt de importante primele secunde în definirea unei imagini a unei persoane. http://www.luxuryacademy.ro

Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.
Un proiect nou, inovativ și creativ, lansat în România împreună cu o echipa ce reprezintă excelența în domeniul fashion & design din Italia.

“Sunt bucuroasă că proiectul Luxury Academy se dezvoltă în România, și este o ocazie unică pentru cei care vor să înceapă o carieră în Fashion System, fie că optează pentru Hairstyle, Fashion Design sau Consultanță în Imagine. Luxury Academy oferă posibilitatea celor care doresc să învețe cele mai noi tehnici, de la cei mai buni experți în domeniile lor de activitate”, declară Aura Anghel, Fashion Editor, Consultant în Imagine pentru Festivaluri precum Cannes, San Remo și Fondator Luxury Academy.

Manuela Faganelli, președintele primei agenții din Italia, Gold Black Style Milano, dedicată zonei de lux în Consultanța de Imagine, personal shopper și experiente de Lux, pentru o clientelă internațională cu profil înalt, declară: „Luxury Academy este un proiect foarte interesant care va avea foarte mult succes deoarece România este o țară în dezvoltare cu mult potențial. Sunt foarte fericită să fac parte din echipa academiei, și cu siguranță această experiență va rămâne de neuitat”.

Milo Sabariz, Hairstylist international și formator pentru profesioniști în Italia, Spania și Marea Britanie, a lansat și a revoluționat tehnica proprie de tuns, numită HAIRCHITEKT. În cadrul show-ului a explicat care sunt elementele de care să ții cont atunci când alegi o tunsoare, iar Manuela Faganelli a consiliat vestimentar, prezentând Așa DA/Așa NU, explicând de ce și unde să folosești anumite haine, croieli în funcție de statură, dimensiunile corpului și vestibilitate.

Invitații prezenți în cadrul evenimentului au participat la un show extraordinar orchestrat de trainerii Luxury Academy, Manuela Faganelli și Milo Sabariz, o exclusivitate pentru piața din România.
Seara evenimentului s-a incheiat cu un audit în Consultanța de Imagine realizat de Manuela Faganelli pentru 2 dintre invitate, pornind de la ținuta vestimentară și forma corpului.
Sponsorii evenimentului de lansare Luxury Academy în București au fost Deborah Milano, Salvatore Ferragamo, Le Consul, Savonia, Sweet Moments, Tudor.Personal Tailor, Vagabond Hair Studio, Vinurile Alira, Zenya Atelier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *