Quote

Vrei sa slabesti sanatos? Alege Dieta Tisanoreica

Un italiano vero, simpaticul Gianluca Mech, moștenitor al unei idei și al unei afaceri care a schimbat stiluri de viață punând, mai presus de toate, plantele și puterea lor vindecătoare, a venit zilele trecute la București special pentru a ne incanta cu nou lansata Dieta Tisanoreică și a sa linie de produse care te ajută să slăbești și să te menții sănătos.

Ce este Dieta Tisanoreica?
O dietă cu care au slăbit vedete precum Britney Spears, Katie Holmes sau Alexandra Dinu, Dieta Tisanoreică introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după rețete ale familiei Mech, produse menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea, fără însă a frustra consumatorul, așa cum se întâmplă deseori când vorbim de un regim de nutriție.

Familia Mech, al cărui moștenitor este Gianluca Mech, a creat Decottopia, un concept care reunește peste zece combinații de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr și fără conservanți.

Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum și în România, fac parte dintr-un regim de viață sănătoasă, alături de alimente speciale (de la paste, la gustări de tip biscuiți, grisine, dar și băuturi), create după rețetele nutriționiștilor italieni și vândute sub numele brandului Gianluca Mech, și de alimente din meniul zilnic obișnuit.

În prezent, Decottopia, esența businessului Gianluca Mech Spa, este cea care a trasat principiile tuturor proiectelor dezvoltate de compania italiană, inclusiv pe cele ale dietei Tisanoreica, o dietă creată chiar de Gianluca Mech.

„Dacă este adevărat că suntem ceea ce mâncăm – adică tot ceea ce introducem în corpul nostru devine parte din noi –, atunci nu doar a se hrăni, dar şi a se trata devine o provocare îndrăzneaţă şi o mare responsabilitate.
Dintotdeauna au existat medicamente ale căror principii active provin de la plante. Decottopia este o metodă de prelucrare şi transformare a plantelor medicinale într-un preparat lichid cu tradiţie seculară. Preparatele obţinute prin decocţie sunt produse cu valenţe clare de tip sănătos şi au ca obiectiv îmbunătăţirea sănătății și adoptarea unui stil de nutriție echilibrat”, a declarat Gianluca Mech, prezent la București pentru a-și lansa în România linia de produse.

Produsele din gama Decottopia sunt recomandate pentru: slăbit, stimularea metabolismului, îmbunătățirea circulației periferice, relaxare și recăpătarea somnului, o mai bună funcționare a aparatului respirator, stimularea fertilității.

Printre produsele pe care le-am testat si care deja se găsesc si în România vreau sa mentionez:
Depurativo Antartico x 500mL, Decottopia, depurativ pe bază de plante – preț: 89 lei
Ven-Mech x 500mL, Decottopia, produs natural pentru stimularea circulației periferice – preț: 89 lei
Slim-Kombu x 500ml , Decottopia, produs natural pentru arderea grăsimilor – preț: 89 lei
Băutură cu gust de cacao, Dieta Tisanoreica – preț: 75 lei
Paste Penne fără gluten, Tisanoreica Style – preț: 69 lei
T-Biscuit cu vanilie, Tisanoreica Style – preț: 25 lei
T-Smart baton cu cacao și alune, Tisanoreica Style – preț: 25 lei

Despre Familia Mech
Compania care și-a propus să schimbe stilul de viață al oamenilor punând în prim-plan extractele din plante s-a născut oficial în 1911, dar datele despre rețetele secrete deținute de specialiștii botaniști din vechea familie sunt mult mai vechi. Inițial, secretele mixurilor vegetale care stau astăzi la baza fundamentală a businessului italian au aparținut unor protestanți din zona Piemonte. Mai târziu, aceștia au fost asimilați de comunitatea locală de catolici, iar rețetele au ajuns la familia Mech.

Fiindcă mixurile din plante Decottopia și-au dovedit, în timp, succesul, ele au devenit elementul principal al Dietei Tisanoreica, ce câștigă din ce în ce mai mulți adepți la nivel internațional. În prezent, compania are pe piață atât mixurile Decottopia, cât și numeroase alimente și produse dermato-cosmetice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *