Gallery

Vrei să câştigi concursul de gătit din mall?

Dacă îţi place să găteşti şi eşti mare amator de gastronomie, atunci de ce să nu gătești ușor şi să fii câștigător?!
Căci Plaza România și București Mall ţi-au prepătit un concurs de gătit pe bune, cu juraţi cu greutate: Antonio Passarelli, Dan Boerescu și bloggerița Isabela Dobrin.

Ce trebuie să faci?
Să intri pe platforma www.concursdegatit.ro,
să completezi formularul de înregistrare.
şi să încarci obligatoriu cinci fotografii realizate în timpul ce prepari rețeta culinară favorită – a ta sau a celoor foarte dragi. În ultima poză trebuie să apară preparatul final.
“Le-am pregătit clienților Plaza România și București Mall un spectacol literalmente pe gustul lor, asezonat cu premii pe măsură și jurați celebri. Sperăm ca acest concurs să aducă în lumina reflectoarelor talentele gastronomice ale publicului nostru”, a declarat Simona Badea, inițiator și project manager alături de Daniel Farkutin.

De când te poţi înscrie?
Păi startul la concurs s-a dat deja din 23 aprilie, ora 17:00. Şi până pe 14 mai 2015, ora 23:59 ai timp să te înscrii la acest concurs nou şi special!

Ce etape vei parcurge în desfăşurarea concursului
Desemnarea participanților la preselecție se va face pe 15 mai, în concurs rămânând 24 de concurenți și cinci rezerve pentru fiecare mall.

Urmează, pe 23 și 24 mai, o serie de probe organizate în Plaza România și București Mall. Care îţi dau ocazia să îţi dovedeşti în competiţie calităţile de bucătar.

Semifinalele se ţin pe 30 mai, în București Mall și de Plaza România.
Juriul va acorda după fiecare probă puncte celor opt concurenți, puncte în funcție de care primii patru (doi per mall) vor trece în finala competiției de la Plaza România (31 mai).
Sper din suflet să fii chiar tu unul dintre semifinalişti, pentru că poţi câștiga unul din cele trei premii oferite de către cele două centre comerciale, în valoare de 250, 500 și 1000 de euro, dar și unul din cele șase cursuri de calificare ca bucătar puse la dispoziție de către ICEP Hotel School, partener al evenimentului.
Sună foarte, foarte… delicios, nu-i aşa?!

Găseşte regulamentul concursului și detalii privind programul și premiile pe www.concursdegatit.ro, www.plazaromania.ro, www.bucurestimall.com.ro și www.pandorrastyle.ro.
Ce zici? Te bagi la un concurs de găteală? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *