Gallery

Vrei să câştigi o vacanţă în Rio de Janeiro, Tokyo sau New York?

Mi-am început, invitabil, anul uneltind planuri şi trasee pentru următoarele vacanţe. Am multe idei de destinaţii, lista mea este luuungă cât un papirus egiptean.
Dar, cu toate astea, recunosc, încă nu m-am decis ce voi face şi pe unde voi călători în 2016. Presupun că o să las pur şi simplu destinul să decidă pentru mine şi să îmi ofere cele mai bune variante şi cele mai speciale vacanţe.

Până acum cele mai reuşite vacanţe ale mele au fost cele apărute pe nepusă masă sau începute cu o invitaţie de la cineva. Deci… de ce să nu visăm? La o super-vacanță, la acel loc special, îndepărtat și plin de mister, unde fiecare dintre noi ar vrea să ajunga într-o bună zi?

Nu mai departe de astăzi de dimineaţă, deschizând în paralel trei site-uri cu oferte comparative de zboruri pentru Myanmar, Vietnam si Islanda, plus emailul, am aflat despre o noua campanie care mi-a făcut imediat cu ochiul si care ne pica manusa tuturor celor care iubim sa calatorim:
“Vrei să câştigi o vacanţă în Rio de Janeiro, Tokyo sau New York?”
Nebun să fii să răspunzi cu Nu la o astfel de întrebare! 🙂

Despre ce este vorba?
Syoss, Fa și Schwarzkopf şi-au propus să ne trimită nu într-una, ci în 3 vacanțe unice, în cele mai celebre și moderne metropole ale lumii: Rio de Janeiro, Tokyo sau New York.

Deja de acum, din ianuarie și până pe 6 martie 2016 putem câștiga una dintre cele 3 vacanțe pentru 2 persoane la New York, Rio de Janeiro și Tokyo.
Cum? Pur şi simplu cumpărând minim un produs Syoss, Fa, Schwarzkopf sau Vademecum.

CARNAVAL DU BRASIL:
Să ne bucuram de experiențele multi-senzoriale oferite de Fa pe faimoasele plaje tropicale braziliene din Rio de Janeiro. Ori pe străzile oraşului, în ritmuri de samba. Sau pe munţii înverziţi, privind peste oceanul albastru.
Nu ar fi o nebunie multicoloră?!

IKEBANA, KIMONO, MANGA:
Dacă iubești experiențele cu stil, orice produs Syoss cumparat îți aduce o vacanță în Tokyo – capitala contrastelor și a modei, în care iau naștere toate trendurile lumii.
De la nebunia modei manga (inspirate de benzile desenate japoneze), la fashion-trendul tradiţionalului kimono introdus în moda străzii, la artele marţiale practicate peste tot în lume, până la perfecţiunea aranjamentelor florale Ikebana, Japonia te va intriga şi fascina.

NEW YORK, NEW YORK!
Ești o fire cosmopolită şi visezi să vizitezi mega-metropolele lumii, înţesate de zgârie-nori? Atunci New York este oraşul în care chiar trebuie să mergi, măcar o dată în viaţă. O vacanţă inedită în orașul care nu doarme niciodată şi unde fiecare colţ de stradă îţi pare familiar, pentru că sigur l-ai văzut în nu ştiu ce secvenţă dintr-un film.
O vacanta in doi pe care o poti castiga cumparand orice produs Schwarzkopf și Vandemecum. (In ceea ce ma priveste, parca tot pentru Tokyo as opta, intre noi fie vorba…)

CUM CÂŞTIGI VACANŢA ÎN DOI?
Extrem, extrem de simplu.
Acum ai șansa să îți îndeplinești visul de a ajunge în celălalt colț al lumii, în destinația care ți se potrivește, doar cumparand un produs de beauty&care.
Ce spui, suna incitant, nu?
Pe calatoresticuhenkel.ro afli exact cum Henkel Beauty Care ne aduce frumusețea lumii la doi pași. Si ne dă şansa sa castigam vacanţe superbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *