Gallery

Vrei să câştigi o excursie la Florenţa?

Da, trebuie să o recunoştem, sticlutele parfumate Signorina Ferragamo au cucerit deja inimile noastre, ale tuturor doamnelor şi domnişoarelor aflate în căutarea aromelor perfecte din grădinile magice…

concurs signorina ferragamo

Te invit astăzi să descoperi gradina secreta plină de minuni Salvatore Ferragamo si parfumurile Signorina Garden of Wonders.
Şi cum ai putea să le descoperi cel mai complet şi mai profund, dacă nu lăsându-te învăluită de aromele lor magice şi vizitându-le chiar la ele acasă: la Florenţa?!

Căci Ferragamo ţi-a pregatit o surpriza minunata, in parteneriat cu parfumeriile Douglas şi… te trimite la Florenţa, însoţită de cineva special pentru tine.

DOAMNĂ, FĂ CUNOŞTINŢĂ CU… SIGNORINA FERRAGAMO!
Signorina Eau de Parfum
este parfumul misterios, oriental, fresh, cu note floral fructate, îndrăzneț, ideal pentru ca orice doamnă sofisticată să îşi afirme eleganța italienească.

În timp ce Signorina Eau de Toilette – parfumul extrem de proaspăt – este aroma tinerei romantice care își exprimă senzualitatea grațioasă prin eleganță sa naturală, sufletul său vesel ca o zi de primăvară.

Iar Signorina Eleganza afirmă latura jucăușă a unei Signorina – o domnişoară fermecătoare Ferragamo. O apă de parfum floral ciprată, bogată și catifelată, perfectă pentru o tânără femeie rafinată și elegantă.

CUM POŢI CÂŞTIGA EXCURSIA DE 2 PERSOANE LA FLORENŢA?
Achiziţionează din magazinele Douglas, în luna iulie, orice parfum feminin sau masculin Salvatore Ferragamo de minim 50ml. Şi poti castiga chiar tu o vacanta pentru doua persoane la Florenta.
Sau unul din cele 10 parfumuri Signorina EDP 50ml.

Te invit sa descoperi mai multe detalii pe site-ul Douglas şi în regulamentul concursului.
Şi să te bucuri de spiritul misterios al verii, lăsându-te pierdută în vraja unei grădini pline de arome de poveste din Florenţa, Toscana…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *