Gallery

Visul unei nopţi de vară

CAPITOLUL 1:
POVESTEA BOCASSY – O FILOSOFIE DE VIAŢĂ.

“Dacă dragoste nu am, nimic nu sunt”.
Ştim cu toţii această afirmaţie profundă, aparţinând Apostolului Pavel în “Epistola întâia către Corinteni”. O afirmaţie adesea parafrazată, întoarsă pe toate părţile şi reinterpretată.
La ea m-am gândit când am citit aseară, cu emoţie, o poveste despre dragoste şi frumuseţe. Povestea Bocassy, o poveste superbă şi profundă, pe care o să ţi-o redau mai jos:

“Frumusetea nu înseamnă nimic fara dragoste.
Fara dragoste, frumuseţea ar fi doar uratenie deghizata. Dar, adaugandu-i-se dragoste, din inimă, frumuseţea se transforma in magie. Alchimia iubirii şi a frumuseţii adevărate…

Unii oameni de stiinta calculeaza cate zile si cate nopti traieste un om intr-o viata. Exista doctori care ne repara cand suntem distrusi. Exista chiar si doctori care ne pot face să aratam frumosi si tineri atunci cand incepem sa imbatranim. Dar ceea ce dorim cu totii cu adevarat este sa gasim o semnificatie, un motiv şi ceva care sa merite sa fim aici.

Cautam fericire, cautam putere, bani, frumusete…
Toate lucrurile care vin si se duc de parca au propria lor vointa, si totusi inima ramane cauza uitata, dar ea va fi aici pana in ziua in care murim.
Dar atunci, dacă suntem norocosi, vine o zi cand deschidem usa, si infruntam lumea cu toate frumusetile si neajunsurile ei. Şi ajutam, pentru ca, ajutandu-i pe altii, ne salvam pe noi.

Pentru unii acea zi a venit cu mult timp in urmă, pentru alti acea zi este foarte aproape, sau pentru altii foarte departe.
Dar cifrele nu contează, deoarece alchimia functionează in mod neliniar. Si vine acea zi cand nu mai putem sa ramanem aceiasi, deoarece magia a început sa functioneze.”

CAPITOLUL 2:
ÎNGRIJIRE PREŢIOASĂ PENTRU PIELE DE LA BÔCASSY

Fă cunoştinţă cu BÔCASSY: O gamă de produse de ingrijirea pielii, create preponderant pe bază de ingrediente preţioase de origine naturala, fără conservanţi, silicon ori coloranţi artificiali.
O gamă de produse aduse la un echilibru ideal dupa ani lungi de cercetare.
Combinatiile corecte și eficiente ale diferitelor ingrediente în formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate si eficiente pentru orice tip de ten, indifferent de vârsta şi tipul său de nevoi specifice.

CAPITOLUL 3:
HRĂNIRE NATURALĂ ÎNTREAGA NOAPTE, CU CREMA DE NOAPTE BOCASSY

Spre maturitate, pielea noastră îşi pierde hidratarea mai repede, iar înmulţirea celulelor de grăsime este mai lentă si, la rândul sau, afecteaza proliferarea tuturor celulelor din tesutul pielii. Toate aceste fenomene scad densitatea tenului, duc la pierderea fermitatii, a fibrelor de collagen, din ce in ce mai putine și… se transformă în factori de imbatranire a pielii.

Odată cu înaintare în vârstă este esential, deci, să inlocuim grasimile și hidratarea clasică, pentru a întârzia cât mai mult apariţia pe piele a semnelor vizibile de imbatranire şi pentru a prelungi aspectul tânăr, ferm și neted.
Cu alte cuvinte, trebuie să fim într-o continuă menţinere a tinereţii fără bătrâneţe – cea mai mare provocare a dermatologilor, cosmeticienilor, știintei şi a noastră, prin ritualurile noastre de frumuseţe de zi cu zi.

Crema de noapte nutritiva Bocassy este bogata in uleiuri naturale din plante și grasimi. Elemente care restructurează densitatea pielii şi o hranesc in profunzime pe timpul noptii, atunci când pielea se hrăneşte şi ea, în sfârşit şi când are loc procesul natural de auto-regenerare.
Este deci ideal ca, înainte de culcare, să îi oferim pielii noastre vitamine suplimentare, minerale, grasimi și alte elemente nutritive benefice pentru o piele cu aspect tânăr.

Ce conţine Crema de noapte nutritiva Bocassy?
Uleiurile de susan si migdale – uleiuri grase bogate in vitamine ce actioneaza pentru mult timp.
Ueiul de jojoba, recunoscut ca unul dintre cele mai puternice ingrediente in combaterea semnelor varstei, regenerând si revitalizând țesutul cutanat.
Uleiul de masline, bogat in acizi grasi și este un bun hidratant.
Unt de shea si untul de cacao, care dau fermitate pielii, netezesc, hidrateaza si protejează. Extractul calmant şi hidratant de plante de musetel.
Glicerina vegetala, care mentine hidratarea si se elibereaza treptat in piele. Vitamina E (dă pielii aspectul ferm şi reduce liniile fine) și Vitamina B (stimulează functionarea optima a celulelor pielii).

POVESTE CU HAPPY END:
Crema nutritivă de noapte Bocassy este visul oricărei nopţi: o cremă ideală pentru ca pielea uscata si lipsita de fermitate să fie hidratată, hrănită şi întinerită chiar în timp ce tu dormi.
Specialiştii recomanda să o utilizăm in combinație cu BÔCASSY Serum Hidratant sau cu crema BÔCASSY cu textura de gel.
Aplicare:
Pasul 1: serumul de hidratare, aplicat prin masaj usor pe piele.
Pasul 2: dupa 30 secunde se aplica crema de noapte nutritiva.
Datorita ingredientelor sale extrem de hrănitoare și uleioase, aceasta crema este creata pentru o ingrijire eficientă de noapte. Pentru un look fresh şi o piele tânără, care să ne spună “Bună dimineaţa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *