Quote

Visul unei nopți de vară

Și ce dacă e ianuarie și, într-un București mohorât, plouă infernal?! Ce ai spune de visul unei nopți de vară, în Provence, în mijlocul unor lanuri infinite de lavandă înflorită? Arome îmbătătoare, relaxare, libertate….
Colecția diafană Vis de Lavandă, creată de Raluca Vasile pentru YPA Artisan Parfumes, te așteaptă să o descoperi!

Produsă din timp, pentru a aduce mai devreme primăvara în simțuri, cu aroma delicată și proaspătă a lavandei pentru sărbătorile iubirii care se apropie – Valentine’ s Day și Dragobete, dar și pentru Luna Femeii – martie, vă așteaptă în atelierul YPA Artisan Parfumes.

Piesa de rezistență a colecției este Crema Hidratantă care hrănește pielea din interior, făcând-o extraordinar de mătăsoasă. Estompează liniile fine și ridurile și redă elasticitatea pielii. Delicată și emolientă. În plus, aduce luminozitate, un tonus ferm și radiant tenului.

Ingredientele de bază cărora li se datorează aceste proprietăți sunt gelul-cremă de aloe vera pur, uleiul esențial pur de lavandă și apa de trandafir. Important de spus că este o cremă naturală, făcută doar cu ingrediente organice, atent selectionate.

“Așa arată o cremă cu adevărat naturală, dupa o reteta veche din cosmetica ayurvedica organica ce revolutioneaza regenerarea si intinerire pielii din interior spre exterior, cu aloe vera pur, ulei esential pur de lavandă și apă de trandafiri de Damasc. Am învățat rețeta asta veche în Sri Lanka și am îmbunătățit-o la Academia de farmacologie ayurveda în Kerala, Sudul Indiei. Crema mai mai are și alte ingrediente active, dar sunt secrete, doar e o rețetă unicat”, povestește Raluca Vasile, parfumier de lux si farmacolog specializat in organic skincare, creatorul conceptului YPA. Artisan Parfumes.

Alături de aceste creme vei găsi și alte produse în gama Vis de Lavandă – balsamul ayurvedic universal pentru starea de bine, pentru dureri de cap sau articulare, de spate, eczeme, cuperoza, psoriazis, luminarea fetei si decolteului din unt de cocos, ulei de lavanda, galbenele, ulei de struguri rosii (resveratrol) si rozmarin ct verbina; săpunuri, foarte hidratant și el, ulei esențial de lavanda hidrosol pentru aromaterapie, apă de lavandă, săculeț cu flori și chiar kituri combinate cu pietre de jad pentru masaj facial și corporal, cu eficacitate dovedita in estomparea ridurilor si celulitei alaturi de untul de corp si crema emolienta cu aloe si lavanda.

Și nu uita de proprietățile miraculoase ale Lavandei – calmează si ajuta pentru un somn bun, reduce stresul mult, induce buna dispoziția și are și ceva efect afrodisiac!
Le poți deja comandat în e-shop, pe yourpersonalaroma.com 

#VisDeLavanda #YourPersonalAroma #YPAArtisanParfumes #ValentinesDay #LunaIubirii #Dragobete #RalucaVasile #parfumier #aromaterapie #cosmeticaorganica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *