Gallery

Vinerea la Gymboland e mare petrecere mare pentru micii petrecăreți!

Mika, fiica lui Mihai Albu, surprinsa de tortul cu printese Disney la aniversarea de la Gymboland

Mika, fiica lui Mihai Albu, surprinsa de tortul cu printese Disney la aniversarea de la Gymboland

In fiecare vineri, dupa gradinita sau scoala, e mare petrecere mare, cu animatori, baloane, jocuri, pictura și povești, numai la Gymboland!
Da, stiu, scoala sau gradinita a început deja, dar vinerea, după şcoală, e pentru distracţie! Cel puţin în lumea Gymboland, distracţia e în toi şi fiecare copil merită o recompensă pentru că a învăţat toată săptămâna. Părinţii şi bunicii se pot relaxa pentru câteva ore, iar prichindeii au un program special de activităţi interactive în locurile de joacă Gymboland din capitală.

Lumea atelierelor Eco Art te aşteaptă cu activităţi megacreative în locul de joacă din Mega Mall, petrecerile tematice se ţin lanţ în locul de joacă din Promenada şi lumea magică a poveştilor are porţile deschise în locul de joacă din AFI Cotroceni cu personajele cele mai îndrăgite de copii.


Joc educativ şi distractiv

Programul a fost creat cu atenţie cât să-i facă pe copii să fie atraşi în magia Gymboland, unde activităţile megacreative au rol distractiv, dar şi educativ.
Vinerea devine ziua în care copiii de toate vârstele intră în lumea lui Pogo, unde se pot bucura de activităţi creative, în care pot învăţa diferite lucruri, care se pot transforma într-un viitor hobby, dar se vor şi distra şi vor crea lumi imaginare folosindu-se de elementele de joacă din spaţiile Gymboland. Aici e locul de joacă perfect pentru copilul tău.

Astfel că, timp de două ore, în fiecare vineri, de la 5 la 7 seara, la locurile de joacă Gymboland din Bucuresti, copilul simte că a evadat într-o lume spectaculoasă, cu personaje şi cu multă culoare, unde învaţă lucruri frumoase şi atractive.

Mai mult, pentru că surprizele nu se opresc aici, la Gymboland Mega Mall, fiecare intrare în locul de joacă se premiază cu un suc. Gymboland garantează distracţia, de aceea fiecare copil care a intrat în lumea lui Pogo va ieşi zâmbind.

Organizează-i petrecerea la Gymboland şi vei primi şi tu cadouri!
Dacă aniversarea celui mic e în curând, alege să-i organizezi petrecerea la Gymboland Mega Mall, pentru că aici sărbătoriţii lunilor septembrie şi octombrie primesc cele mai multe cadouri. Exact ce-şi doreşte: o petrecere memorabilă, în care se va distra de minune alături de prietenii săi şi multe cadouri.

Dar nu doar ei sunt norocoşi, ci şi cei care rezervă petrecerea acum, pentru că vor beneficia de DISCOUNT şi vor primi CADOU covorul de baloane. Cu alte cuvinte, cele mai frumoase petreceri pentru copii sunt pe tărâmul Gymboland, iar cei care o pun la cale primesc cea mai dulce recompensă: zâmbetul plin de satisfacţie al celui mic.
Surprizele fac parte din lumea Gymboland, aşa că adu-l pe cel mic să se bucure de ele! Pe tărâmul Gymboland, toţi copiii sunt fericiţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *