Gallery

Vine, vine primăvara!

Vine, vine primăvara, se aşterne-n toată ţara… Sau, cel puţin, aşa arată termometrele, aşa spune soarele de afară, aşa ne lasă să credem noile prezentări ale colecţiilor vesele de primăvară.

Vitrine cu iarbă verde, flori violet diafane şi bijuterii delicate ca nişte petale ori aripi de fluturi. Atmosferă specială. Ţinute pastelate, înflorate şi vesele. Vedete, oameni din industria modei, fashion & beauty-bloggeri, presă, iubitori de frumos.
Un adevărat spring-party la Galeria Galateca, sărbătorind primăvara şi contrazicând data din calendar (28 ianuarie!).
Despre ce este vorba?
Despre lansarea, în avanpremieră, a colecţiilor de primăvară-vară 2016 PANDORA, la care am avut bucuria să particip aseară.

Am descoperit cu încântare cele mai noi bijuterii feminine şi primăvăratice create de PANDORA pentru sezoanele ce vor să vină. Design modern şi rafinat, aşa cum deja Pandora ne-a obişnuit, inspirat de unicitatea fiecărei femei în parte, de legăturile preţioase ale familiei, precum şi de frumuseţea florilor de primăvară.

celebrând primăvara alături de echipa Realitatea: Ramona Solomon, Dorin Chiotea si Ana Tet

celebrând primăvara alături de echipa Realitatea: Ramona Solomon, Dorin Chiotea si Ana Tet

POVESTEA DE PRIMĂVARĂ A ÎNCEPUT ÎN DANEMARCA
Pentru iubitoarele şi iubitorii brandului, o să dezvălui că, odată cu deschiderea primului mic magazin de bijuterii în Danemarca, în superba Copenhaga, în 1982, PANDORA si-a dezvoltat an de an, precum într-un basm spus, colecţiile sale diafane.
Şi a crescut, tot ca într-un basm, devenind unul dintre cele mai importante şi mai iubite branduri de bijuterii din lume, recunoscut pentru produse de cea mai înaltă calitate, finisate manual, cu atenţie la detalii şi cu preţuri accesibile.

Fiecare piesă din Universul PANDORA – de la talismane, brăţări, inele, cercei şi coliere – reprezintă un simbol pentru momentele de neuitat ale vieţii şi exprimă o faţetă a personalităţii şi stilului fiecărei femei.

Găseşte-ţi şi tu inspiraţia şi miniaturile preferate în magazinele Pandora şi pe pandora.net. Şi zâmbeşte. Nu e doar un zvon: chiar vine primăvara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *