Quote

V for Vintage

Iubitoare de vintage look din toate colțurile, șa cum ne-am obișnuit deja, an de an, și primăvara aceasta ne aduce surprize chic:
V for Vintage își serbează majoratul într-ale modei și tendințelor retro.
Mai exact, ediția cu numărul 18 V for VINTAGE, primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al inițiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard.

Pentru două zile, intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.

În această primăvară celebrăm la V for VINTAGE #18libertatea de a alegece e mai bun pentru tine. Ia-ți așadar ochelarii de primăvară și fii pregătit pentru Insta’stories și cele mai cool alegeri:

CE ÎNSEAMNĂ V FOR VINTAGE, PE SCURT?
DESIGN VESTIMENTAR
ACCESORII ȘI BIJUTERIE DE AUTOR
DESIGN DE OBIECT
VINTAGE AUTENTIC

#contemporary: design românesc contemporan
Conectam și intersectăm designeri din industria creativă. Peste 100 de creatoriatent selectați își expun colecțiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor și obiecte de artă decorativă #designedwithpassion
Ca de fiecare dată, tema dă tonul! – colecțiile designerilor au ca unealtă principală elementul de styling, într-o ediție în care detaliile fac diferența.

#collection: vintage autentic
Peste 10 colecționari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.

#happening: shopping alternativ
Două zile dedicate comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

#futuredesign: perspective noi
Sunt susținuți la început de drum debutanții talentați, pentru că au potențial. La V for VINTAGE se dedică un spațiu Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. In sectiunea Future Designdin cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații #youngdesigners

#specialguest
Laura Hîncu este designerul invitat special laEdiția #18. Colecția prezentată, Silk Essentials by Laura Hîncu, cuprinde piese delicate, linii fluide și detalii minimaliste, realizate exclusiv din mătase naturală.

#premiile V for Vintage #18
Beau Monde și Marie Claire premiazăcele mai creative spirite. Premiile sunt oferite designerilor care se evidențiază prin originalitate, expresivitate, imaginație și inovație.
Premiul de Popularitate este oferit de SUPER33 Studiocelui mai popular designer la V for Vintage #18 – What’s your favourite?

Vino la #VforVintage18

Susținut de Banca Transilvania
Auzit la Radio Guerrilla
Povestit pe Marie Claire, Cosmopolitan, Beau Monde
În colaborare cu UNArte Fashion Design, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Facultatea de Arte si Design Timisoara. Înfrumusețat de Floria.ro și Floria la Evenimente

vforvintage.ro
8 si 9 aprilie 2017
Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 5
Sâmbâtă, 8 aprilie 11:00 – 20:00
Duminică, 9 aprilie 11:00 – 20:00
Bilet intrare 10 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *