Gallery

Urban Muse

În viziunea mea, muza urbană modernă are neapărat o coafură impecabilă, o ţinută cu croială puţin high-tech, dar aer de divă vintage, buze de un roşu perfect şi gene uriaşe, seducătoare.

Urban Muse from Chic Lashes

Urban Muse from Chic Lashes

Aşa că mi s-a părut absolut familiară Urban Muse from CHIC LASHES. Mai exact, imaginea superbei campanii pentru serviciul Urban Muse, de extensii de gene fir cu fir 3D, lansat de CHIC LASHES (www.chiclashes.ro). Un nou serviciu, ideal pentru lookul special din luna Sărbătorilor, menit sa indeplineasca toate visele de frumusete ascunse in sufletul feminin.

Eleganţă, fast, glam, gene uriaşe, rupte parcă din poveste sau din anii de glorie 60, cu Urban Muse 3D Lash Extensions.
La salonul CHIC LASHES fiecare dintre noi beneficiaza de un meniu de servicii personalizate si adaptate stilului personal, jobului, tunsorii, formei şi trăsăturilor feţei, care pot fi cel mai bine subliniate si puse in valoare cu ajutorul recomandarilor venite din partea specialistilor centrului.

În vară am testat deja “Elegant&Classy” (o singura extensie aplicata pe geana ta, pentru o alungire subtila, naturală si o curbare “din poinier”) si “The WOW Factor” (doua extensii aplicate pe geana ta naturala).
Şi iată că acum, în prag fastuos şi glam de Sărbători, CHIC LASHES ne-a pregătit de un veritabil tratament de cinci stele:

extensii de gene fir cu fir, absolut superbe

extensii de gene fir cu fir, absolut superbe

Urban Muse – sursa de inspiratie pentru gene spectaculoase, în tendintele de ultim moment, perfecte din orice unghi ar fi surprinse si pe cat de spectaculoase, pe atat de usor de purtat si de intretinut.

Prin intermediul Urban Muse 3D Lash Extensions, CHIC LASHES
Extensiile de gene fir cu fir 3D nu prezinta o noutate absoluta pe piata serviciilor de beauty. Însa tehnica de aplicare a acestora si maiestria specialistor fac diferenta. Care este notabilă! Căci la CHIC LASHES aplicarea extensiilor de gene 3D sunt riguroase, tinand cont atat de grosimea, lungimea si desimea genelor naturale, cat si de forma ochilor, micile imperfectiuni şi asimetrii putând fi corectate. Astfel, extensiile de gene 3D sunt adaptate, ca grosime si numar de fire aplicate, pentru a nu afecta genele naturale si a nu ingreuna pleoapa.

Genele sunt atat de subtiri, de usoare si de catifelate, incat prezenta lor aproape ca este uitata. In functie de particularitatile individuale, se pot aplica intre 160 si 240 de fire pe un ochi, retusul urmand a fi efectuat la un interval de trei saptamani.
Nicio mascara sau alt tip de gene false nu confera privirii atatea avantaje cumulate: un efect spectaculos, gene lungi, lungi, dese, curbate, bine definite si cu volum. O estetica impecabila si perfectiune de la primele ore ale diminetii, 7/24.

O sesiune de extensii de gene fir cu fir 3D durează 2 ore, insa fiecare minut petrecut in atelierul CHIC LASHES merita din plin si reprezinta o investitie in propria frumusete.

Urban Muse 3D Lash Extensions este dovada vie ca realitatea surclaseaza fictiunea si ca atunci cand vine vorba despre frumusete, nu exista alte limite decat cele ale propriei imaginatii.

OFERTĂ SPECIALĂ:
Urban Muse 3D Lash Extensions este disponibil in meniul CHIC LASHES la pretul standard de 360 lei, insa in lunile noiembrie si decembrie 2015, serviciul devine si mai tentant gratie ofertei speciale de Sarbatori: 295 lei.

Dorintele prind contur real sub bagheta magica a lash designerilor, care incredinteaza fiecarei femei rolul principal de muză intr-o poveste unica, de frumuseţe urbană, plasmuita cu grija si atentie la detalii si invaluita in stralucirea inefabila a Sarbatorilor. Un îndemn să ne dezvăluim fatetele sclipitoare ale sufletului, surprinse in priviri de neuitat.

#Credite foto campanie CHIC LASHES Urban Muse 3D Lash Extensions:
Fotograf: FotografulTAU.ro
Make-up: Andreea Ali
Concept&styling: Adina Necula
Model: Daniela Petrisor
Accesorii: Pandora Romania

CHIC LASHES
Adresa: Strada Sperantei, nr.20
Luni-Duminica: 09:00 – 21:00
Programari: +(40) 733.111.120
Web: www.chiclashes.ro
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/ChicLashesRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *