Gallery

Urban Free Style. Pe scurt: KVL

Cu “Kenvelo” – brandul de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii – am făcut toţi cunoştinţă încă din 2000, când a intrat pe piaţa din România. Iată, însă, că, din toamna asta, apare îmbrăcat în… “haine noi”: cu o nouă identitate vizuală şi cu un nou slogan. Urban Free Style.
Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, vechiul Kenvelo a devenit noul KVL!

CINE EŞTI TU, KVL?
Noul KVL este un brand întinerit, cu produse semnificativ îmbunătăţite la nivelul modelelor şi al calităţii.
Lucru pe care l-am constatat zilele trecute, admirând şi probând noua colecţie de toamnă-iarnă, prezentă deja şi la noi.

Magazinele KVL mai vechi, dar şi cele noi din centrele comerciale Mega Mall Bucharest, Coresi Brasov ori Park Lake Bucharest ne întâmpină cu un chip nou:
Reamenajate, mai friendly, mai bine grupate pe categorii de produse, mai uşor pentru noi, cumpărătorii, să vedem şi să reperăm produsele preferate.

NOUL CONCEPT KVL:
Trebuie neapărat să vă povestesc şi despre cireaşa de pe tort: în KVL din Afi Palace Cotroceni nu trebuie să ratezi deliciul magazinului şi mega-noutatea – oglinda interactivă!
Mobile Mirror, sau MoMi,
cum este ea alintată de cunoscători, este absolut fantastică.
Te admiri în ea din cap până-n picioare.
O poţi programa, printr-o simplă apăsare pe un buton, să îţi facă poze (din faţă şi din spate!) în timp ce te probezi şi te admiri cu hainele ppreferate din colecţie.
Şi poţi trimite direct de pe ea pozele, în timp real, pe mail sau pe facebook. Pentru a cere părere prietenilor, surorii sau mamei, care să te scoată din eterna dilema: pe care dintre cele 2 fuste atât de frumoase să mi-o iau? Cu care credeţi că îmi stă mai bine?
Foarte cool, MoMi asta, nu ţi se pare?
Eu una, pur şi simplu m-am îndrăgostit de ea!
Uite, de exemplu, aici probam, în faţa haioasei oglinzi, o geacă matlasată belumarin de care pur şi simplu m-am îndrăgosit.

Am stat peste o oră în magazin, admirând şi încercând o mulţime de piese vestimentare şi accesorii, unele extrem de tinereşti, altele mai clasice.
O gamă largă şi variată de haine,
ideale şi pentru adolescenţi, dar şi pentru oamenii serioşi, trecuţi de o anumită vârstă (de 35!) aşa, ca mine.

MY KVL SHOPPING LIST:
Pe scurt, ce mi-a plăcut mie cel mai mult la colecția de toamnă-iarnă 2014-2015 KVL, pe care o găsim deja în magazine?

Câteva detalii-cheie inedite pe care se pune accentul: nasturi și etichete metalice, patchwork, combinațiile de țesături diferite, fibre inegal colorate, materiale de tipcolor-blocking.

Şi am pus deja pe lista de shopping:
Trei piese college-like: bluza albă cu litera A pe piept, o fustă scurtă cadrilată și o cămașă cool, în carouri, pe care le voi purta cu cizmele mele army.

Plus un pulover tricotat roz aprins, supra-dimensionat şi super-cool.

Şi o vestă lejeră, dar călduroasă din fâş, cu glugă, bleumarin cu steluţe delicate, grena.

Pentru băieţi, mi-au atras atenţia clasica jachetă americană de baseball, transformată într-o piesă tipică pentru studenți. Dar şi câteva jachete groase și pantalonii din denim cu buzunare şi ranforsări speciale.
da, celebrii şi eternii jeanşi, care, sezonul ăsta, lasă o mulţime de opţiuni în alegere, fiind disponibili în 5 croieli: super slim, slim, straight, regular și loose.

Iar veştile bune continuă: pentru o mai mare varietate, designerii KVL creează peste 1000 de modele pe sezon. Astfel că, la fiecare două săptămâni, vom regăsi în magazine noi piese, dedicate unui Urban Free Style.
O experienţă de shopping completă şi mult îmbunătăţită, mai tinerească, mai cool! Pe scurt, KVL Style!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *