Quote

Un vis învăluit în ciocolată

SIMFONIE DIN CIOCOLATĂ
Te-ai gândit vreodată cum ar fi să te laşi cucerit de o combinaţie de gusturi autentice? Să simţi aroma delicioasă a ciocolatei belgiene învăluită în parfumul ameţitor al batoanelor de vanilie de Madagascar şi cremozitatea dată de frişca olandeză… Lichiorul de ciocolată Mozart, te răsfaţă cu două sortimente special concepute pentru gusturile rafinate: Mozart Chocolate Cream şi Mozart White Chocolate Vanilla Cream.

Cu acest lichior irezistibil, poţi da frâu liber creativităţii tale, folosindu-l ca topping pentru salate de fructe, îngheţată sau ca ingredient pentru prăjituri.
Renate Gruber, fondatoarea Cup Cakes Viena, a conceput o reţetă specială de cupcake, simplu de preparat, ca tu să îi surprinzi pe toţi cei dragi.

REȚETĂ CUPCAKE CU LICHIOR DE CIOCOLATĂ MOZART
Ingrediente pentru blat:
125 gr unt moale nesărat, 125 gr zahăr rafinat, un vârf de cuţit de sare, 3 ouă, 250 gr făină de grâu albă, un plic de zahăr vanilat, 2 lingurițe de praf de copt, 125 ml lichior de ciocolată Mozart, 5 linguri de cacao. Ingrediente pentru toppingul Mozart: 350 ml smântână dulce, 600 gr ciocolată 45% conținut de cacao, 2 linguri de miere, un cub mic de unt, 120 ml lichior de ciocolată Mozart.

Preperare blat:
se adaugă untul, ouăle, sarea și zahărul într-un blender și se amestecă la cel mai înalt nivel. Se amestecă zahărul vanilat și jumătate din cantitatea de făină. Se adaugă restul ingredientelor în vas și se amestecă din nou. La final, se amestecă făina rămasă și se pune amestecul în formele de cupcake, umplând-le până la 2/3. Se coace timp de 30 de minute la 180 ° C.

Preparare topping:
se aduc smântâna, mierea și untul la fiert. Se taie ciocolata în bucăți fine și se pune într-un castron. De îndată ce amestecul de cremă fierbe, se toarnă peste ciocolata mărunțită fin. Se amestecă până când amestecul este neted. La final, se adaugă 120 ml lichior de ciocolată Mozart și se mixează uşor cu un blender vertical, timp de aproximativ 2-3 minute. Se lasă într-un loc rece peste noapte.
Nu la frigider, deoarece topping-ul va deveni prea greu. A doua zi, se mixează toppingul la viteză mare timp de aproximativ un minut cu un mixer vertical. Se lasă toppingul să se odihnească timp de 10 minute, permițându-i să se strângă și să se formeze. Cu un poş cu o duză în formă de stea, se decorează cu topping cupcake-ul de ciocolată răcit.

Prin design-ul atractiv al sticlei, asociat cu gustul fin al băuturii, Mozart devine băutura preferată a tuturor celor care vor să îşi satisfacă această “plăcere vinovată” dată de ciocolata delicioasă din compoziţia lui.
Relaxează-te savurând un pahar de lichior de ciocolată Mozart sau un desert savuros preparat cu acesta, care te va încărca de energie pentru întreaga zi!
Bucură-te de o experienţa savuroasa cu lichiorul Mozart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *