Gallery

Un ten Pure si simplu impecabil?

Vrei să eviţi momentele neplăcute, în care pielea îţi luceşte exact când nu trebuie? Vrei, PURE şi simplu, un ten perfect curăţat şi impecabil?
Spune „Adio” pielii care luceste fix atunci când vrei să arăţi impecabil, cu gama Pure de la Eau Thermale JONZAC.
Gelul de curatare Pure si Crema matifianta purificatoare Pure – două produse BIO frantuzesti, ideale pentru piele mixta si grasa, disponibile si in Romania in Farmaciile BELLADONNA
.

TIP: Smart shopping!
De ce sa nu beneficiezi de preţurile speciale pentru gama Jonzac şi de un discount de 5% pe baza cardului de reduceri BELLADONNA?!

*Crema matifianta BIO Pure de la Eau Thermale Jonzac, 50ml, 59,50 lei în Farmaciile BELLADONNA, regleaza fenomenele specifice tenului gras si mixt.
Excesul de sebum este controlat de sarurile de zinc si absorbit de pudra de talc si de siliciu, pentru un efect de piele matifiata. Pielea este calmata de apa termala Jonzac, anti-inflamatoare.
Iar acidul hialuronic natural aduce o hidratare profunda a pielii.
O formula eficienta, imbogatita, in plus, si cu Apa florala BIO de hamamelis, astringenta, recunoscuta pentru eficienta in inchiderea porilor, Saruri de zinc: reparatoare si reglatoare pentru secretia de sebum si un Parfum 100% de origine naturala.

Cum actioneaza?
Crema are o tripla actiune: hidrateaza, matifiaza, regleaza secretia de sebum;
Este ideala pentru adolescenti si adulti, fiind perfect adaptata pentru pielea mixta si grasa, chiar si pentru tenul sensibil. Este hipoalergenica, avand o toleranta cutanata excelenta si cu Sistem de conservare brevetat, cu inalta toleranta: Complexe Protect 3C.
Este o excelenta baza pentru machiaj, cu efect matifiant pentru ten;

Testele de eficienta au scos in evidenta ca Excesul de sebum a fost mult diminuat dupa folosirea Cremei matifiante PURE de la Eau Thermale Jonzac. Porii sunt mai putin vizibili, pielea – mai fina, cu un aspect mai mat.

* Gel de curatare BIO Pure de la Eau Thermale Jonzac, pentru ten mixt si gras, 52,50 lei în Farmaciile BELLADONNA:
Un gel revigorant, neiritant, respectand echilibrul si problemele specifice pielii grase si a celei mixte. Ideal pentru igiena zilnica a tenului mixt si a celui gras, chiar si a celui sensibil, Gelul de curatare Pure de la Eau Thermale Jonzac respecta echilibrul pielii, aducand o senzatie de revigorare si de purificare.
Are o formula blanda, dar extrem de eficienta, pe baza de: apa termala Jonzac (anti-inflamatoare si calmanta); Saruri de zinc si de bronz, reparatoare si reglatoare ale secretiei de sebum; Agenti blanzi de curatare, de origine vegetala si un Parfum 100% de origine naturala

Cu un format economic, de 400ml si cu pompa pratactica, gelul este perfect adaptat nevoilor specifice tenului mixt si gras, cu imperfectiuni si chiar si tenului sensibil sau pentru pielea cu probleme a adolescentilor.

Este hipoalergenic – pe baza de extracte naturale si cu un sistem de conservare brevetat de inalta toleranta: Complex Protect 3C®. Nu contine agenti spumanti iritanti ori sapun si are exclusiv parfum de origine 100% naturala.

Toleranta cutanata excelenta, datorita unei formule eficiente, testate dermatologic, special pentru a minimaliza riscul de reactii alergice!

Testele de eficacitate facuta dupa folosirea Gelului de curatare PURE de la Eau Thermale Jonzac au dovedit:
Piele instantaneu curatata, calmata, cu un aspect mult imbunatatit, fara pori vizibili si fara efect lucios!

PURE si simplu o piele care iti va multumi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *