Gallery

Un show unic semnat NAVI

NAVI PREZINTĂ UNICUL SHOW DE MUZICĂ& SHIBARI DIN LUME!

NAVI ADUCE ÎN ATENȚIA PUBLICULUI UN SHOW ÎN PREMIERĂ MONDIALĂ ABSOLUTĂ. SPECTACULOS, INCENDIAR, ORIGINAL! MUZICĂ SENZUALĂ, EROTISM ȘI… SHIBARI, SIMULTAN!

NAVI aduce in atentia publicului un show in premiera mondiala absoluta. Spectaculos, incendiar, original! Muzica senzuala, erotism si… Shibari, simultan!

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul, Shibari este arta bondage-ului japonez.Originar din Japonia secolului al 17-lea, a fost inițial folosit pentru a restricționa prizonierii. Legăturile cu care erau imobilizați aceștia erau făcute rapidși cu exactitate. În Evul Mediu, Shibari a devenit o parte a jocurilor erotice, iar în anii `70 a câștigat o imensă popularitate în Japonia, propagându-se apoi în întreaga lume.

NAVI este primul artist care va pune în scenă un astfel de moment Shibari în cadrul noului său show. Va fi acompaniatăpe scenă de un rigger (artist al sforilor)și va cânta live în timp ce este suspendatăîn frânghii. Combinația de muzicălive și Shibari este fărăprecedentși NAVIva profita din plin de această modalitate inedită pentru a exprima libertatea și senzualitatea care îi definesc muzica.
NAVI trece astfel la o nouă etapă din carieră: revine în lumina reflectoarelor cu piese noi, într-un stil indie-pop, mai matur și întunecat, cu o nouă viziune și cu un album conceptual.

“Picture Perfect“,inclus pe acest album a fost numit de presă“cel mai șocant videoclip pop filmat vreodată”. Clipul este, de fapt, un scurt-metraj regizat de NMC, condimentat cu scene BDSM și Shibari (bondage japonez). “Picture Perfect” a fost interzis de televiziunile românești și a atras după sine un val de controverse. În 2015 au fost lansatepiesele „The Burning Process” și „Eyes Wide Shut”, care s-au bucurat de aprecierea fanilor și a presei de specialitate.
Albumul “The Beauty Diaries” va fi lansat în această toamnă și va fi produs de NMC Productions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *