Quote

Un păr rezistent de la rădăcină până la vârfuri

THE POWER OF YOUR HAIR
Îți pasă de părul tău, așa cum îți pasă de silueta ta, de frumusețea pielii și de sănătatea întregului tău organism. Atunci nu-l lăsa să cadă! Descoperă prima gamă de îngrijire a părului de la L’Oréal Paris cu triplă acțiune fortifiantă datorită tehnologiei avansate. Arginina, moleculă indispensabilă creşterii părului, hrăneşte bulbul, fortifică rădăcina şi restructurează fibra. Părul creşte mai rezistent!

L’ORÉAL PARIS a lansat luna aceasta gama de produse de îngrijirea părului ARGININE RESIST X3, îmbogățită cu arginină, proteine și vitamina B3. O gamă creată special și care luptă pentru un singur țel:
“NICIUN FIR DE PAR RUPT”.

X3 – 3 EFECTE
1. RESTRUCTUREAZA FIBRA CAPILARA
2. FORTIFIAZA DE LA RADACINA
3. PARUL CRESTE MAI REZISTENT.

CUM ESTE POSIBIL?
Triplul complex fortifiant oferă firelor rezistență și flexibilitate, fiind un real ajutor pentru părul fragil. Cu Resist X3, părul devine de 3 ori mai puternic și mai rezistent față de momentele în care îl spălam cu un șampon normal.

CIFRA 3 E MAGICĂ!

GAMA ARGININE RESIST X3 CUPRINDE:
#ȘAMPON

La fiecare aplicare, şamponul fortifiant hrănește bulbul firului de păr și fortifică rădăcina datorită formulei noi, puternice, îmbogățite cu triplul complex fortifiant de arginină, proteine și vitamina B3.
Rezultatul? Un păr de 3 x mai rezistent față de momentele în care îl speli cu șamponul clasic.

#BALSAMUL ARGININE RESIST X3
Balsamul hrănește bulbul firului de păr, fortifică rădăcina, restructurează fibra capilară și asigură descurcarea rapidă şi perfectă. Părul creşte mai puternic, mai bogat şi mai rezistent, fortificat de la rădăcină până la vârfuri.

#MASCA
Datoeită formulei inovatoare, masca fortifiantă asigură îngrijire şi hrănire intensă a nucleului firului de păr, datorită texturii bogate şi fondante. Conferă fortifiere în profunzime și restructurarea fibrei capilare
Părul creşte mai puternic şi mai rezistent, fortificat de la rădăcină până la vârfuri.


#SPAY FORTIFIANT

Pentru o consolidare a întregului ritual de îngrijire și fortifiere a firelor de păr, descoperă primul spray balsam fortifiant cu Arginină pentru părul fin, fragil, cu tendinţă de cădere. Este un tratament bifazic, care îmbină 2 texturi preţioase și ultra-lejere, care nu necesită clătire:
• Serum Fortifiant: îmbogăţit în Arginină, restructurează şi fortifică fibra capilară;
• Elixir Preţios: descurcă şi netezeşte părul, fără a-l îngreuna.
Arginina este un amino-acid esenţial indispensabil pentru creşterea părului*. Recunoscută pentru favorizarea micro-circulaţiei scalpului, aceasta ajută la optimizarea schimburilor nutriţionale la nivelul rădăcinii părului.

Practic, redefinești conceptul de îngrijire a părului! Ce spui? E wow, nu? de 3x wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *