Gallery

Un par cu volumul dat la maxim!


Dintotdeauna ai avut un par subtire, lipsit de vigoare? Nu ai facut decat sa oftezi, uitandu-te la parul des, des (of, nedrept de des!) si infoiat al prietenei tale? Sau la podoaba capilara impecabila a modelelor care defileaza de pe catwalkuri ori iti zambesc din reviste?
Ei bine, se pare ca stiinta tocmai ti-a lasat un biletel in usa. Sau un mesaj pe contul tau de facebook.
Un biletel in care te indeamna sa spui “adio!” uitatului si oftatului, care nu fac bine la moral. Pentru ca acum, cu Fibralogy – tehnologia de ultima ora de la Elseve, L’Oreal Paris – si parul tau va fi zilnic cu volumul la maxim! Ei, ce spui de asta?


VESTILE BUNE CIRCULA CU VOLUMUL DAT LA MAXIM:
PARULUI SUBTIRE I S-AU PREGATIT SCHIMBARI MAJORE!
Un proces stiintific – rezultat al unei cercetari de 17 ani – ce a permis… transformarea fazei lichide in cea solida. Aceasta descoperire din industria sticlei a condus la o inovatie in industria cosmetica pentru ingrijirea parului.

CE AR FI DACA STIINTA AR PUTEA OFERI MAI MULT DECAT NATURA?
Este intrebarea pe care Laboratoarele L’Oreal Paris si-au pus-o, cautand o solutie personalizata pentru parul subtire si introducand, intr-o gama de ingrijirea parului, FILLOXANE – UN CREATOR ACTIV, UN DENSIFICATOR AL FIRELOR DE PAR.

Testata pe 8.000 de femei din intreaga lume.
Rezultatul? O mica molecula, o mare transformare!

1.FILLOXANE – o molecula care are abilitatea de a-si schimba starea lichida intr-una solida – patrunde in profunzimea firului de par.

2. MARESTE DIAMETRUL FIBREI CAPILARE, datorita abilitatii ei de a crea conexiuni multiple cu firul de par.

3. MAI MULT VOLUM, PENTRU MAI MULT TIMP.


Gama FIBRALOGY de la ELSEVE cuprinde:

Sampon = 16,90 lei

Balsam = 16,90 lei

Masca = 30 lei

Tratament Booster = 27 lei

SAMPON DENSIFICATOR
Femeile care au folosit samponul Fibralogy au declarat ca, inca de la prima samponare, au avut senzatia de par mai des, mai bogat. Dupa cinci samponari efectul este cumulativ, iar parul are mai mult volum, samponare dupa samponare.

BALSAMUL DENSIFICATOR
se topeste, pur si simplu, in firul de par, permitand astfel raspandirea sa uniforma, de la radacini spre varfuri. Cum?Datorita unei formule ultra-lejere, creata pentru parul lung si subtire. Formula este completata de un agent delicat, ce descurca parul si de agenti care hranesc si ofera elasticitate parului.

MASCA DENSIFICATOARE
Textura lejera, sub forma de gel roz, cu o aroma delicioasa, imbogatita cu un ulei uscat, o ceramida restructuranta si o ceara speciala. O combinatie perfecta de ingrediente active care redau volumul parului lipsit de textura.

Textura TRATAMENTULUI BOOSTER DENSIFICATOR fuzionează cu firele de par pana fix in centrul lor,pentru o expansiune optima. Se aplica generos pe toata lungimea parului, un tub putand fi folosit pentru 4 tratamente.
Este ideal sa il pui direct pe par, dupa clatirea samponului si inainte de aplicarea balsamului, fara a se clati parul intre ultimii doi pasi. Aceasta aplicare optimizeaza absorbtia, oferind o actiune inegalabila care duce la cresterea densitatii parului.

MAI MULT DECAT VOLUM? DENSITATE!
Citind studiile ce se afla in spatele noii game de hair-care de la Elseve, FIBRALOGY chiar pare solutia stiintifica pentru un efect de sensificare din interiorul firului, vizibil zi de zi.!O “magie” ce te ajuta sa spui “adio!” parului moale si subtire.

E imposibil sa ai volum daca nu ai un par puternic si cu textura.
Gama Fibralogy actioneaza delicat asupra parului subtire, ajutand fibra capilara sa se ”umfle” din interior.
Iar volumul si calitatea parului sunt imbunatatite imediat.
Si rezista, datorita progresului in stiința fibrei capilare.

“Magia” Fibralogy te-a convins si pe tine? Vrei sa o testezi si tu pe propriul par?
Eu, una, sunt deja la a doua spalare cu samponul si balsamul Fibralogy – testul deja a inceput!
/strong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *