Gallery

Un look fara pereche!

E suficient să ieși pe stradă sau să răsfoiești o revistă glossy de modă ca să îți dai seamă că se poartă… ineditul, într-un aparent stil neglijat.
Jeanși rupţi ori jeanși brodați, la care se adaugă picăţele, dress sfâșiat sau deșirat, suprapuneri de materiale diferite, culori vii sau mult negru cu accesorii metalice, forme și tăieturi asimetrice.
Pe scurt, o nebunie generalizată, care naşte încântare printre tinerii cu poftă şi curaj de a se exprima prin îmbrăcăminte. Papioane la vestimentaţii casual și curele cu catarame care ies în evidenţă, în cazul băieților. Sau cosițe în culori roz ori mov, în cazul fetelor. Și genţi cu forme inedite sau cu modele tradiţionale româneşti.

Crazy Kids Style, a la Ke$ha!

Look… nepereche!
Tu ce faci ca să te remarci prin vestimentație? Ce-ai spune să porți teniși cu șireturi în culori diferite sau șosete desperecheate?
Şosetele în culori şterse şi de o uniformitate plictisitoare sunt tot mai des înlocuite de cele viu colorate, cu modele recognoscibile. Un semn de personalitate, șosetele desperechate au devenit de la accidentala neatenție matinală o declarație de personalitate, de curaj și chiar de simț estetic. Pentru somnoroşii forţaţi să se trezească dimineaţa, poate fi doar un accident, pentru alții e deja un brand personal. Indiferent că le porți în pereche sau îți plac asocierile îndrăznețe, pe shop.ciserom.ro găsești modele cu imprimeuri, în culori puternice sau cu geometrii deosebite.

Stilul relaxat și aparent nonșalant, delăsător, a căpătat în ultimul timp tot mai mulți adepți și se remarcă, pe lângă vestimentație, în coafură. Șuvițele rebele, care crestează frunți masculine și feminine deopotrivă, completează o ținută aparent aleasă la întâmplare, dar în fapt atent studiată. Materialele tocite sunt altele în fiecare zi, iar falsa lor uzură subliniază, o dată în plus, tendința către un stil relaxat, natural până la extrem.

Asimetrii îndrăznețe și tricouri cu trupe rock
Nota de îndrăzneală este perfect subliniată și de tricourile cu mesaje provocatoare sau cu imaginea trupei rock preferate. Se potrivesc cel mai bine cu o fustă metalică sau din piele, blugi evazați, purtați cu tocuri, într-o ținută all black, cu o geacă până în talie din denim sau cu o cămașă cu carouri pe deasupra. Aceste combinații le vezi cel mai adesea la concerte și festivaluri, fiind în același timp o soluție pentru ieșirile în centru, cu prietenii.

Și tot în centru cu prietenii, tinerele, care nu poartă tocuri decât la evenimente, poartă teneși în două culori, cu şosete desperechetate. Este felul lor de a ieşi în evidenţă. Bineînţeles că şi eşarfa, tunsoarea, machiajul şi multele brăţări completează un stil asimetric, nu mereu asortat, dar mereu interesant, capabil să atragă priviri curioase. Acum, filosofia vestimentaţiei a trecut de la celebrut „out of the box” la „there is no box”.

Must have-urile toamnei, care te pun în lumină
Rucsacul, un accesoriu funcțional, a căpătat de la designerii de produs note elegante și accente extravagante. Diversitatea e mai mare ca oricând și include imprimeuri cu motive populare, accente metalice, detalii aplicate, franjuri în still hippie, tonuri pale pentru romantici și chiar blană. Încă o dată, se pune accentul pe combinația dintre utilitar și extravagant, dintre relaxat și chic.

Pe lângă vestimentație și accesorii, ochelarii ‚‚de vedere’’ au prins valoare de nestemată, de giuvaer sau de pandantiv și sunt purtați pentru un aer intelectual sau pur și simplu boem. Ochelarii cu rame largi și contururi îndrăzneţe, în variante cromatice asortate cu cele ale adidaşilor şi ale şosetelor sunt din ce în ce mai prezenţi. La fel, și tonurile de kaki sunt pe val. Culorile pământii, însă, au nevoie de accesorii care să pună ținuta în lumină, să te scoată din anonimat și să treci drept fashion expert.
O dată în plus, ochelarii, șosetele Ciserom, rucsacul sau bijuteriile supradimensionate vor face diferența între o ținută banală, dar poate corectă, și o ținută admirată de toți cei din jur.

Într-un mediu tot mai agitat, mai apăsător și stresant, stilul ingenios si nonșalant vine parcă în ajutorul finului observator, să balanseze vizual încrâncenarea celor care se țin strâns cu mâinile de barele de siguranță din autobus și nonșalanța unei vestimentații alese de aceiași tineri călători parcă într-un exces de nepăsare.

Fie că îți plac asimetriile sau îți place să te joci cu piesele vestimentare și accesoriile, vei fi cool & în tendințele sezonului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *