Gallery

Un loc special in Centrul Vechi

Vino sa descoperi un loc cu totul si cu totul special in Centrul Vechi al Bucurestiului: Bistroul Social The Tipping Point, în incinta “Van Gogh”, la etajul 1.

Istorie, principii sociale de suflet si repere de marketing inovator. Pe scurt: The Tipping Point.
Un bistro intim, cu 4 incaperi stylish si un loc de joaca pentru copii, tocmai si-a deschis usile pentru public în Centrul Istoric, pe Strada Smârdan, numărul 9, etaj 1 (vis-a-vis de Banca Națională a României).
Un bistro social care ne invita să redescoperim împreună conceptul de bistro şi care se ghidează inca de la inceput după mottoul: ”Little Things Can Make a Big Difference”.

DA, LUCRURILE MARUNTE, DAR IMPORTANTE CHIAR POT FACE DIFERENTA!
The Tipping Point – Bistro Social este prima structura de economie sociala dezvoltata in cadrul Fundatiei Tinerete fara Batranate care ofera un exemplu de buna practica inovativă in Romania. Mai exact este vorba de sprijinul oferit de un brand deja renumit, precum Grand Café Van Gogh, unui proiect românesc cu activitate şi implicare socială.
Bistroul Social a fost gândit, încă de la început, drept un loc special, cosmopolit, care să ofere un meniu variat, cu mâncare pe toate gusturile, băuturi speciale și locuri de întâlnire pentru fumători și nefumători, ca şi posibilitatea închirierii spațiului pentru evenimente private sau de tip corporate.

Echipa zâmbitoare The Tipping Point te invită să redescoperi Bucureștiul în spații inedite, necunoscute publicului larg, din Capitala secretă: la subsolul bistroului există unul dintre fostele seifuri ale Bancii Romano-Elvetiene, transformat cum într-un lounge privat, pentru nefumători.

DE CE BISTRO SOCIAL?
Bistroul Social a creat 13 locuri de muncă pentru persoanele din grupuri vulnerabile, oferindu-le astfel posibilitatea unui loc de muncă în care să se dezvolte și să întâlnească oameni speciali, din toate colțurile lumii.

Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe, cea care a creat Bistroul Social are o experienta de 9 ani in oferirea de servicii psiho-sociale pentru persoane din categorii defavorizate, aflate in situatii de risc social si cu nevoi speciale (dizabilități psihice, fizice ori intelectuale).
Cu experienta in parteneriate nationale, Fundatia Tinerete fara Batranete a implementat proiecte vizand servicii nonrezidențiale, de îngrijire la domiciliu si terapeutice, misiunea sa fiind reducerea și prevenirea marginalizării și excluderii sociale a persoanelor din categorii defavorizate.

Vino sa descoperi la o cafea un bistro cu povesti altfel: The Tipping Point, in inima Bucurestiului istoric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *