Gallery

Un DA hotărât pentru #BraveCut

Acum aproape 5 ani am renunţat la părul meu lung şi negru şi am devenit roşcata tunsă scurt cea care sunt şi astăzi. Am făcut-o pentru că simţeam nevoia unei schimbări. Unei schimbări de look, unei schimbări în stil, unei schimbări în viaţă.
Dacă m-aş tunde, însă, acum, aş face-o cu siguranţă pentru un cu totul alt motiv: din dorinţa de a schimba în bine viaţa altcuiva. Ar fi un brave cut.
Despre ce este vorba, mai exact?

Campania Vieti Impletite si brave cut şi în saloanele Evidence

Campania Vieti Impletite si brave cut şi în saloanele Evidence

UN GEST SIMPLU, CARE DĂ ŞANSA UNEI BOLNAVE DE CANCER SĂ AIBĂ O VIAŢĂ MAI FRUMOASĂ
Am aflat de curând despre campania „Vieți împletite”, campanie prin care Fundația Renașterea își propune să ajute femeile diagnosticate cu cancer să-și regasească increderea în ele și feminitatea.

Ştiai că…
În România, 1 din 6 femei este diagnosticată cu cancer la sân, în fiecare an?
Tratamentele împotriva cancerului duc la pierderea părului și conduc la scăderea încrederii în sine a pacientei?
O perucă de păr natural devine o necesitate, într-o perioada delicată a vieții acestor femei?

Sunt câteva realităţi la care poate nu ne-am gândit niciodată sau nu le-am conştientizat. Tocmai de aceea, rețeaua de saloane Evidence (saloanele mele de suflet) s-a alăturat campaniei #viețiîmpletite și își dorește să îndemne cât mai multe femei să opteze pentru donarea cosițelor proaspăt tăiate.

CE ESTE BRAVE CUT?
Brave cut este o coafură-simbol. O tunsoare semnificativa – atât ca lungime, cât şi ca mesaj transmis şi ajutor oferit cuiva.
Căci, practic, această tunsoare reprezintă 15 centimetri din părul tău, pe care îi donezi cuiva care are nevoie să se simtă mai bine în pielea ei şi să se reintegreze mai natural în societate în perioada de tratament împotriva cancerului.
Participă şi tu la campania #viețiîmpletite si fă o donație pentru o cauză nobilă: crearea de peruci din păr natural pentru femeile diagnosticate cu cancer!

Dacă îți dorești o schimbare de look și ai curajul să te lipsești de minimum 15 cm din păr, programază-te acum pentru un ‪#‎bravecut‬ în oricare dintre saloanele Evidence, fie cel din Unirea Shopping Center, tel:0729.036.620, Mall Băneasa, tel:0746.109.427 sau Galeriile Feeria/tel:0729.036.623, în orice zi de luni, marți sau miercuri, între ora 10:00 şi 15:00.
Serviciul este pentru o cauză nobilă, aşa că saloanele Evidence au decis să fie un serviciu gratuit, cuprinzând tuns, spălat și coafat!

CE ÎŢI RECOMANDĂ HAIR-STYLIŞTII EVIDENCE
Alege o tunsoare medie, una dintre tendințele acestui sezon, sau, de ce nu, chiar o tunsoare scurtă şi îndrăzneaţă, atât de cool anul acesta şi pentru care au optat chiar şi multe vedete de la Hollywood. O tunsoare care îți pune în valoare trăsăturile și în același timp, oferă frumusețe unei alte tinere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *