Quote

Un coffee bar de aur!

🍹 NEW IN TOWN
Iubitori de cafea buna, cocktailuri originale si… prăjituri cu praf de aur, am vești suuuper bune pentru voi. Iar veștile bune circulă repede: tocmai ce s-a deschis Gold Bar Cafe, cel mai nou local din Centrul Istoric al Capitalei, pe Calea Victoriei, nr. 12 C, colț cu strada Lipscani.

Gold Bar Cafe – un spațiu glam, relaxant, conectat cu tehnologia și arta contemporană.
Localul dispune de 40 de locuri în interior și 20 de locuri pe terasa descoperită, are un design modern, cu elemente din metal, fiind un melanj între urban și industrial în stil newyorkez.

🍸🍹 GOLD RUSH
Gold Bar – barul nou deschis pe Calea Victoriei, vis-a-vis de CEC. Un bar care poate funcționa și ca alibiul perfect:
Cui te întreabă unde ești, fie îi spui că ești la bibliotecă (ai din plin ce să “citesti”, căci are o colecție impresionantă de cataloage de artă, dar si de cocktailuri extrem de originale si de prăjituri absolut dementiale).

Fie ii declari că vizitezi o galerie de artă (care chiar e… cu un etaj mai sus!).
Sau îi mărturisești, pur si simplu, ca ești…la CEC ori la bancă (barul are in vitrină un seif – obiect de artă, iar in vitrinele frigorifice – prăjituri cu praf de aur ori sub forma de lingouri).

🥇 GOLD BAR
Clienții care trec pragul Gold Bar Cafe se pot bucura de patru tipuri de cafea de specialitate cu origine controlată, proaspăt măcinată – Costa Rica, Ethiopia, India și Indonezia. Totodată, aici au parte de cocktailuri pe bază de cafea și de o gamă foarte variată de băuturi selecte, de la whiskey single malt și gin, la vinuri românești și internaționale premiate.

Gold Bar Cafe este locul unde cocktailurile sunt ridicate la rang de artă. Aici veți putea savura numeroase cocktailuri clasice sau pe bază de gin, dar și cocktailuri unicat, pe bază de băuturi tradiționale românești din gama BRAN, Dracula’s Drinks. Palinca, vișinata, caisata și nu numai își relevă noi calități în cocktailurile Gold Bar.

🍾🍨☕ DIN MENIU: AROME DE AUR
Meniul Gold Bar Cafe mai cuprinde preparate precum salate cu ingrediente autohtone și exotice, sandviciuri diverse, startere și snackuri.
Pentru desert, clienții se pot răsfăța cu zeci de sortimente de prăjituri, mini prăjituri, tarte, torturi, bomboane și macarons, mereu proaspete.

La evenimentul de deschidere au fost prezenți jurnaliști, bloggeri, vloggeri și vedete autohtone. Invitații s-au delectat cu cocktailurile originale Dracula’s Drinks și au savurat un tort special în formă de lingou de aur.

💃🛎

Drink, play, love…gold!
Fă-ți neapărat timp să mergi la Gold Bar. Este chiar un spațiu wow și o experiență unică în Bucuresti, pe care cu siguranță o sa vrei sa o repeți. Des. Foarte des. Poftă bună si distractie plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *