Quote

Un club de vin cu un nou meniu

Stiai ca pe bd. Unirii, la fântâni, este un superb wineclub – un loc gandit pentru expertii in vinuri si iubitorii de vinuri bune aduse de peste tot din lume?
Da, e vorba despre Vinexpert, pe care l-am descoperit serile trecute, la fix cat sa degust noutățile gustoase din meniu și două variante de Sangria de Cava – trendul spumant al verii.

#NEWMENIU
Platouri gurmande de mezeluri fine frantuzesti și brânzeturi, empanadas con carne și sos de vin roșu sau cu spanac și brânzeturi nobile, quesadilla în trei culori cu piept de curcan poșat ori cu fasole roșie și ciuperci, parfait-uri delicioase cu fructe de pădure și crumble cu mere sunt printre preparatele nou introduse în meniurile Vinexpert –
Inclusiv in wine shop-ul din Calea Victoriei 65, nu doar in cel din Splaiul Unirii 20, unde le-am degustat deja.

WINES
Si oferta de băuturi este delicioasa si generoasă. Practic, ests suficient sa calci pragul Vinexpert si… faci o calatorie in jurul lumii, pe 5 continente, cu peste 1.000 de vinuri la sticlă și 100 la pahar.
Mai adaug si Sangria de Cava (rețeta spectaculoasă, fructata si yummy a casei), cocktailuri inedite cu prosecco, coniacuri rare, ca și smoothie-uri răcoritoare.

Ce este unicat in Vinexpert? Fiecare preparat sau platou asortat din meniu are și recomandări de vin ideal de asociat, așa că pentru o masă completă si rafinata poti merge cu încredere pe mâna somelierului casei.

NOUTATI ESTIVALE
Ne-am strans, zi de vara până-n seara, bloggeri din zona de food si lifestyle si am descoperit cu incantare noutățile Vinexpert. Fotogenice de iti vine sa le mananci si din priviri, inainte de a le degusta.

Ce iti recomand asadar din noul meniu –
Le poti degusta în ambele wine-bistro-uri ale brand-ului:

#Platou Centenar de România, special conceput pentru acest an aniversar: salam crud uscat de mistreț, cârnat de Mangaliță, salam ardelenesc, șuncă de porc de casă, trufe din brânză de burduf, brânzeturi cu busuioc și cu ardei, brânză de Apuseni, ceapă roșie, ardei gras, pară, covrigei.

#Tartar de ton si somon absolut senzațional, cu icre negre și fructe de pădure, crostini cu ulei de măsline

#Quesadilla cu piept de curcan poșat, legume în trei culori la tigaie cu cașcaval cu salată și sos de iaurt

#Quesadilla cu șuncă de porc home made, legume în trei culori trase la tigaie și cașcaval cu salată verde și sos de vin

#Quesadilla cu ciuperci și fasole roșie, legume în trei culori, cașcaval,cu salată și sos de iaurt

#Empanadas con carne servite cu sos de vin

#Empanadas cu spanac si brânzeturi nobile servite cu sos de iaurt și ierburi aromatice

#Omletă rustică cu legume, servită cu salam crud uscat și crostini

Cireasa de pe tort?
#Parfait home made de fructe de pădure cu crumble și fructe proaspete
#Sangria de Cava, rețeta casei, în două variante: Orange – cava, lichior de caise/portocale, bucățele de fructe proaspete: măr, pară, piersică și Rose – cava, lichior de vișine, fructe de pădure.

Alte preparate de vară precum salata cu piept de curcan poșat, mango, semințe și dressing de fructul pasiunii, mix-ul vegan de salate cu nuci, semințe de dovleac și de floarea soarelui, susan, stafide, pară și sos de fructul pasiunii și gourmet inedite precum burgerul de rață cu mango și sos Teriyaky, sandvișul cu confit de rață și dulceață de merișoare, pieptul de curcan în crustă de susan cu piure de mazăre și mentă, baby carrots și sos Teriyaki completează meniul generos al locațiilor Vinexpert.

Iar dacă pentru un prânz sau o după-amiază reconfortantă puteți opta să vă răcoriți fie cu Sangria de Cava de mai sus, Pina Cava cu rom alb sau Bubble Pink cu prosecco, pentru seară, aveți cu siguranță cu ce vă delecta din cele peste 1000 de vinuri din toată lumea.

The Wine Club. Splaiul Unirii nr. 20.
The Wine Bistro Calea Victoriei nr. 155
Tel. 0740 166 023

www.vinexpert.ro
Facebook: www.facebook.com/vinexpertro; www.facebook.com/WineClubBistro; facebook.com/pages/The-Wine-Bistro-Vinexpert
Instagram: the_wine_club_by_vinexpert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *