Gallery

Un bronz frumos este cel… sănătos!

Dacă e să fac un top al principalelor beauty-preocupări personale de vară, bronzarea şi hidratarea pielii ocupă, cu siguranţă, locul I. Și cred că toate știm că sănătatea şi hidratare au cele mai importante roluri în ABC-ul bronzului frumos și uniform.
Aşa că, draga mea, lasă-mă să îţi prezint vedetele absolute ale verii:
dermato-cosmeticele adaptate nevoilor noastre, ale femeilor moderne!

PROTECTIE SOLARA
Special pentru august, luna în care aproape toţi alegem să plecăm în vacanţă, specialiștii ne-au pregătit noutăţi în dermato-cosmetică. MagnifiqueSkin, colecția inovatoare de produse ale Laboratoarelor ACM și LysaSkin, recomandă un produs recent lansat:
Crema Sensitelial Golden Tint cu SPF 50+ şi pigment nuanțator auriu, 53 lei, disponibilă doar în farmacii.

Crema cu o formulă 2 în 1:
Este dezvoltată special pentru îngrijirea și protejarea tenului sensibil, avand un factor maxim de protecție solară – motiv pentru care am vrut să o testez din prima clipă când am auzit despre ea.
Iar, în plus, oferă beneficiile unui fond de ten ușor, de vară, cu pigmenți nuanțatori ce acoperă imperfecțiunile tenului, conferindu-i un efect de strălucire și luminozitate, specifice unui bronz sănătos.

UN BRONZ DE DURATA
OK. Am obținut o piele frumos bronzată. Dar haide să şi păstrăm nuanța cât mai mult timp.
Care este cheia unui bronz de succes?
Hidratarea intensă a pielii!

M-am interesat despre noutăţile din domeniu şi am aflat că, special pentru a păstra bronzul un timp mai îndelungat, specialiștii în dermato-cosmetică de la MagnifiqueSkin au lansat un produs revoluționar:
Emulsia Xerolys 5, cu ingrediente active pentru hidratare intensă, calmare și reparare a epidermei, aduce extrem de multă hidratare atât înainte de a merge la plajă, cât şi după de am început deja să ne bronzăm.
Xerolys 5 este disponibilă exclusiv în farmacii, în 3 variante: 200 ml – 56 lei, 500 ml – 90 lei, 1000 ml – 148 lei.

Sfaturi şi informatii de la specialiști, cadouri și portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin găseşti pe facebook și pe site-ul brandului.
Pentru o piele sănătoasă întreaga vară. Si un bronz de invidiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *