Gallery

Un brand de 24 de karate și 25 de ani

Casa de Bijuterii Micri

Casa de Bijuterii Micri

DUPĂ 25 DE ANI, MICRI GOLD S-A REINVENTAT SUB STATUTUL DE CASĂ DE BIJUTERII MICRI
Cu siguranță fiecare dintre noi știe magazinul cu bijuterii de vis, un vis creat din aur și pietre prețioase: magazinul Micri Gold de pe Calea Victoriei. Mai puțini știu, însă, că acest magazin este o afacere de familie, 100% românească, denumirea fiind, de altfel, un acronim – provine de la o îmbinare a inițialelor celor care au înființat proiectul, acum 25 de ani. Și iată că, toamna aceasta, Jennifer-Ann Niculescu preia Micri Gold și il transformă in Casa de bijuterii “Micri”

Zilele trecute, noul magazin Micri a fost inaugurat in cladirea istorica din Calea Victoriei nr. 56, vis-a-vis de Hotel Novotel. Și iată că, dupa un sfert de secol de activitate in domeniul bijuteriilor, Micri Gold devine Casa de bijuterii “Micri”, sub conducerea lui Jennifer-Ann Niculescu, un manager nou, înțelept, sub chipul încântător al unei tinere frumoase și ambițioase. Astfel, business-ul de familie este redirecționat pe o nouă cale, temerara, a productiei de bijuterii sub marca proprie.
“Dupa 25 de ani, preiau stafeta si, din respect pentru ce inseamna brandul Micri, imi propun sa duc business-ul mai departe pentru cel putin inca 25 de ani, cand sper sail transmit, la randul meu, urmatoarei generatii”, declara Jennifer-Ann Niculescu.

CASA DE BIJUTERII
Casa de bijuterii Micri a început cu dreptul, cum altfel decât cu propriile colecții:
Dacika
O colecție cu profunde implicații istorice și culturale, inspirată de simbolurile și civilizația geto-dacă, de numismatică, toate regăsite în pandantivele, brățările-șnur, inelele, butonii sau pinsurile din argint și argint emailat.

Bendis
Colecția dedicată zeiței trace a lunii și vânătorii, pe care, în mitologia greacă, o identificăm drept Artemis. Regăsim în colecție cristale și piatra lunii – o piatră considerată sacră, magică – alături de pietre prețioase, în piese delicate, fie inele și verighete deosebite, fie pandantive și cercei sub formă de inimă, cruce sau fundă, gândite special pentru momentele speciale din viața zeițelor urbane moderne, precum logodna sau nunta.

Micri D’Or si Micri Luna
Este vorba despre noutatea absolută și îmbucurătoare cu care Micri vine pe piață: colecția de bijuterii personalizate din aur și argint: Orice bijuterie unicat visezi, orice model sau tip de personalizare ai în minte, ele vor deveni realitate datorită designerilor și meșterilor bijutieri ai Casei.

Oferta acopera toata gama de preturi si produse, inclusiv cadouri pentru ocazii speciale, bijuterii personalizate din aur sau argint – cu sau fara diamante, bijuterii pentruevenimente: botez, nunta, logodna, diverse aniversari.
Atu-ul acestei schimbari este “bijuteria personalizata”. Incepand de acum, clientul, impreuna cu bijutierul Micri, isi poate construi propriul model, pentru ca bijuteria este o extensie a personalitatii si a bunului gust, a propriului stil de viata, este un mesaj care poate fi transmis intr-un mod unic.

In centrul atentiei revin marile case de bijuterii partenere, toate functionand ca afaceri de familie -Damiani, Fope si Schoeffel.
Pentru a marca acest lucru, Casa Damiani a realizat pentru deschiderea noului magazin, o selectie din cele mai prestigioase colectii: Battito D’ali, Belle époque, D.Lace, Metropolitan Dream, Minou, Paradise, Gomitolo, Infinito, Notte di San Lorenzo. Piesele pot fi admiratein noulmagazin pentru o perioada limitata de timp.

Interactiv
In vitrina magazinului va functiona un ecran interactiv, primul de acest fel instalat intr-un spatiu pentru vanzarea bijuteriilor in Romania si unul dintre proiecteleinovative cu care Micri ne-a obisnuit pe parcursul anilor.Este un mijloc de comunicare cu exteriorul careva functiona in afara orelor de program, pentru a putea fi mereu in legatura cu clientii si va contine informatii despre toate noutatile Micri.
Service-ul se ridica laaceleasi standarde inalte, oferind in continuare garantia executiei perfecte.

La mulți ani inspirați, inovativi și plini de strălucire, Micri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *