Quote

Ulei aromat – secretul din bucătăria italiană

Ciao!

Condimente, ulei de măsline extra virgin, gusturi divine și arome mediteraneene. Pentru gătit ușor, buooono și gustos. Și pentru o zi aromatizzata!

Buon appetito con Monini – care, ca un adevărat master-chef, special pentru toții gurmanzii simandicoși din întreaga lume, a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine aromate. Uleiuri care pot adăuga rapid și ușor o notă specială, gourmet, oricărui fel de mâncare.

Gama a fost aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde autenticele și tradiționalele arome ale bucătăriei italiene – atât de celebră și de râvnită în toată lumea. Câteva picături sunt suficiente pentru a obține o aromă completă.

GAMA AROMATĂ
Nu trebuie să fii un expert într-ale bucătăriei. Tot ce ai de făcut este să alegi uleiul aromat potrivit felului de mâncare preferat și… rezultatele vor fi absolut delicioase!

Monini extra virgin cu trufe
este cel mai potrivit pentru paste, carne și carpaccio, precum și pentru ouă, pizza și cheese fondue. Face ca fiecare rețetă să fie mai apetisantă!

Monini extra virgin cu busuioc
este perfect pentru rețetele în stil italian. Este recomandat pentru paste, salate și este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste și orez, roșii și mozzarela sau cartofi.

Monini extra virgin cu usturoi si chilli
este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de roșii, pentru pește sau supele de legume. Se recomandă la fripturi, legume raw și preparate și poate fi presărat din belșug peste deliciile savurate de toți cei cărora le place să adauge o notă HOT, picantă la mâncarea lor!

Monini extra virgin cu lamaie
este ideal pentru salate și marinade, foarte bun pentru pește, fie el fiert și prăjit;și este absolut special pentru preparatele din păsări de curte și legume. În plus, este potrivit și pentru a aroma aluatul pentru prăjituri.

Te provoc să le încerci! Da, da, pe toate. Fiecare pentru felul de mâncare potrivit 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *