Gallery

Trusa medicala pentru vacanta

Stiu ca si tu esti o calatoare neobosita si ca iti planuiesti din timp si cu grija vacantele. Si… de ce sa uitam un singur mic detaliu, care ne-ar putea ruina intreaga distractie si relaxare?! Caci, indiferent de destinația aleasă pentru vacanța de vară, trusa medicală trebuie să fie nelipsită din bagajul nostru!

Schimbarea mediului și tendința de a experimenta lucruri noi pot aduce cu ele probleme medicale aparent minore, dar care necesită o îngrijire imediată. De aceea, trusa medicală de vacanță trebuie să conțină atât analgezice și antiinflamatoare, produse de preintampinare si impotriva arsurilor solare, cât și laxative, antidiareice, plasturi, dar și pansamente pentru usoare rani si lovituri.
Dupa cum bine spun inteleptii, paza buna trece primejdia rea. So… be smart! 😉

STIAI CA…
#Extrem de importante ca sa evitam surprizele neplacute in vacanta sunt produse medicale?!

#Studiile medicale arată că în vacanță oamenii sunt mult mai predispuși la anumite probleme medicale decât de obicei.

#Ce trebuie sa luam in trusa medicală de vacanță:
antitermicele,
antiinflamatoarele,
analgezicele si adjuvantele – pentru dureri diverse;
antisepticele locale și antibacterienele – pentru durerile în gât;
antitusivele – pentru tuse;
antivomitivele – pentru greața și rău de mișcare;
antisepticele,
antibacterienele, plasturii și pansamentele – pentru lovituri și zgârieturi;
calmantele și antiinflamatoarele – pentru lovituri sau entorse;
produsele cu filtru UV si cremele hidratante si calmante – produsele cu protectie solara, care sa ne apare impotriva arsurilor solare si cele care sa calmeze pielea dupa expunerea la soare.
laxativele – impotriva constipației.

#Migrenele, constipația și durerile de dinți sunt cele mai frecvente probleme medicale ce apar în vacanță.
Atunci când este supus la schimbări, organismul uman reacționează diferit și se pot declanșa diferite afecțiuni, de cele mai multe ori ușoare, dar care necesită o îngrijire rapidă și precisă. Studiile arată că cele mai frecvente probleme medicale care pot să apară în vacanțe sunt constipația, migrenele și durerile de dinți. Pe lângă aceste afecțiuni, tendința de a experimenta lucruri sau locuri noi poate duce și la mici accidente sau leziuni la nivelul pielii.

„Schimbarea mediului, tendința de a încerca preparate culinare noi sau hidratarea necorespunzătoare sunt doar câteva dintre motivele care pot contribui la o stare generală neplăcută a organismului, chiar și în vacanță. De cele mai multe ori, această stare neplăcută se datorează celei mai frecvente probleme digestive: constipația. Aceasta apare atunci când organismul nu reușește să digere anumite alimente, iar o soluție rapidă și eficientă pentru a scăpa de constipație este Ciocolax Rapid.” explica Mirabela Milea, farmacist.
Ciocolax Rapid este un laxativ natural, sub formă de capsulă moale cu aromă de ciocolată. Supliment alimentar natural, pe baza de extractul din scoarță de Crușin-american, extract de Senna și algă brună, produsul combate constipația în doar 3-4 ore de la administrare și este recomandat atunci când constipația apare ocazional.
Ciocolax Rapid a dat, vara aceasta, startul unei campanii interesante si utile, Trusa medicală de vacanță, tocmai pentru a oferi soluții acelor probleme medicale care pot pune în pericol vacanțele perfecte.
Vacanta safe si frumoasa sa avem! Si inca o luna de vara plina de relaxare, rasfat si distractie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *