Tropical Winter Colors

In mijlocul unei zile de sfarsit de decembrie, in Bucurestiul albit complet de o ninsoare de vis, am vazut-o.

Flamboaianta, exotica, stralucitoare, cu linii curbe, incitante si nuante de fructe tropicale, ducandu-ma cu gandul la o vacanta pe o insula insorita si luxurianta.

Pe scurt, o explozie de culoare si un look provocator, descins parca direct de pe podiumul unei prezentari de moda sau dintr-o pictura in nuante acvatice.

Ei bine, doamnelor si domnisoarelor, este vorba despre inegalabila…

… nu, nu despre Claudia Shiffer este vorba; cu ea m-am obisnuit deja sa fie senzationala!

Ceea ce mi-a captat intreaga atentie in aceasta dupa-amiaza si dorinta sa o testez i-me-diat este paleta de farduri de pleoape pe care Claudia o poarta in aceasta poza:

Paleta Les Ombres – nuantele Tropical Tutu – din noua colectie Shocking de la l’Oreal Color Riche (62 lei)

Este primul machiaj pret-a-porter de L’Oreal, rezultatul fiind machiajul intens, in culori radiante, ultra-sofisticate, provocatoare, pe care il puteti admira in shootingul Claudiei.

Fardul de pleoape Les Ombres are o textura cremoasa si fina, insa care rezista pana la 12 ore (si care arata inca impecabil, chiar si dupa ce l-am purtat o noapte in club).

Pentru a oferi precizie in aplicare chiar si celor mai putin indemanatice, Color Riche Les Ombres ne-a pus la dispozitie un genial aplicator dublu: un capat clasic, pentru punerea culorii pe pleoapa si o periuta curbata, cu care poti trasa o linie precisa.

Examinandu-mi machiajul in oglinda, inainte sa ies din casa, ma simt senzational. Wow, mi-a iesit impecabil!
Trebuie sa recunosc, aplicatorul performant a facut minuni, iar culorile sunt absolut superbe.

Am ales asadar culori tropicale, solare, pentru o petrecere de iarna, intr-o seara in care zapada continua sa acopere strazile… Shocking? Just Color Riche!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *