Gallery

#TravelcuF64: invata sa faci cele mai bune poze la cursurile F64!

POZELE BUNE SI CALATORIILE FRUMOASE MERG MANA IN MANA
Nu mai este un secret pentru nimeni ca marea mea pasiune o reprezinta calatoritul. Sunt calatoare de meserie, cu tot ceea ce atrage lucrul asta dupa el: caut oferte speciale pentru zboruri catre destinatii care ma intereseaze, citesc tot timpul cu nesat tot ce imi pica in mana despre civilizatiile antice si despre cele mai interesante si ciudate locuri din lume.
Visez cu ochii deschisi la urmatoarele vacante. Si, cand nu mi pot opri dorul de duca, ma uit cu nostalgie pe albumele de calatorie.

CASTIGA O VACANTA… CHIAR INVATAND SA FACI FOTOGRAFII BUNE!
Evident ca trebuie sa imi perfectionez tehnica si stilul de a face fotografii. Asa ca iata cum am ajuns sa aflu despre campania F64 All Inclusive.
O campanie foarte tare, prin care oricine face cumparaturi de peste 100 de lei de la F64 pana pe 21 iunie intra in tragerea la sorti pentru o vacanta de 1000 de euro si alte premii frumoase!

Alege-ti si tu de pe site-ul F64 cursul foto care ti se potriveste cel mai bine, in functie de ce tip de fotografie vrei sa faci, de eveniment, sportiva, de calatorie, portret…

De exemplu, cursul foarte util si plin de informatii la care am fost si eu, zilele trecute, “Ghid de conversatie vizuala”, se va mai tine in septembrie, chiar la sediul F64 din Bd Unirii.
Un curs complet, structurat pe 4 module dintre care unul bazat pe practica foto 100%, care iti completeaza sau iti raspunde la toate nedumeririle si intrebarile pe care le ai despre ISO, diafragma, timp de expunere, setari, compozitie.
Cursul este sustinut de George Nicolae, fotograf profesionist si costa doar 339 lei.

Iar vestile bune continua: clientii care detin aparate foto compacte, bridge-uri, mirrorless-uri sau DSLR-uri cu functii si setari manuale, beneficiaza de o reducere de 50% din pretul afisat – reducere ce se aplica pentru aparatele achizitionate de la magazinul F64.

#F64AllInclusive si numai vacante minunate si… fotogenice iti doresc! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *