Gallery

Tratament revolutionar regenerant pentru ten

Tinereţe fără bătrâneţe – nu ştiu cum fac, cum reuşesc, dar tot la subiectul acesta mă întorc 🙂
Astăzi îl abordez pentru că tocmai am testat noua tehnologie anti-age cu ionizare dinamică: Guinot Hydraderm Cellular Energy, o alternativa modernă la medicina estetică. Da, se pare ca avem speranta sa ne mentinem tenul tânăr și strălucitor, cât mai mult timp!

Tratament regenerant de la Guinot: Hydraderm cellular Energy

Tratament regenerant de la Guinot: Hydraderm cellular Energy

FOREVER YOUNG
Cea mai nouă tehnologie revoluţionară de reîntinerire a tenului, Guinot Hydraderm Cellular Energy, pe care am avut incantarea sa o testez si eu alaltaieri, a fost lansată în România, în premieră la Silhouette Dorobanți.
Invitatul special al evenimentului, Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot – pe care am avut ocazia şi plăcerea să o întâlnesc şi la alte lansări în România, la TopLine – a explicat avantajele și efectele excepționale ale noului tratament, o alternativă non invazivă la medicina estetică.

Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu ionizare dinamică, ce stă sub semnătura Guinot, oferă soluții anti-aging revoluționare si furnizează energie celulelor pielii, stimulând regenerarea.
Îmbătrânirea pielii este dictată de ceasul biologic și accelerată de factorii externi. OK, nu putem lupta împotriva trecerii timpului, însă putem atenua semnele îmbătrânirii din ce în ce mai eficient odată cu inovațiile științifice.

Avem două soluţii alternative:
estetica medicală dureroasă și costisitoare, pe de-o parte.
Şi tratamentele revoluționare non invazive, ce oferă un efect uimitor și natural, fără riscul de a ne altera trăsăturile chipului.

TRATAMENTE DE REGENERARE A TENULUI
Efectele medicinei estetice, insă fără proceduri invazive, prin cele două tratamente de regenerare oferite de noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy.

1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse.
oferă regerare vizibilă a tenului prin stimularea activității celulare. Încă din copilărie, activitatea celulară se diminuează odată cu trecerea timpului.
Celulele îşi pierd energie iar, implicit, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează vizibil.
Noul tratament GUINOT activează tinerețea, reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică. Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimulează activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutând la regenerare.
În acelaşi timp, efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.

2. Tratamentul Celluar Energy Lift.
Acționează prin stimularea musculaturii faciale și are efect de lifting instant.
Odată cu vârsta, se pierde tonusul conturului facial. Pentru a recâștiga trăsăturile marcate de trecerea timpului, noul tratament GUINOT vine să stimuleze mușchii feței și să revitalizeze activitatea lor, conturul feței fiind astfel redefinit.

UNDE PUTEM BENEFICIA DE NOILE TRATAMENTE REGENERANTE PENTR TEN
Aceste tratamente GUINOT sunt patentate și au un efect spectaculos de înfrumusețare și reîntinerire.
Aparatul și noile tratamente GUINOT se efectuează, în premieră pentru România, la Centrele Silhouette din București, Unirii și Dorobanți ( www.silhouette.ro), precum și în saloanele partenere TopLine, Toscana Spa, Salon Trestiana și Sunshine Club Salon (București), Floarea de Colț (Bacău), Annaspa (Piatra Neamț), Salon Ambiance (Târgoviște), Poem Studio Estetic (Alba Iulia), Centrul Gioconda Medical SPA (Iași).

Lansarea în România a Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost precedată de o nouă realizare a echipei TopLine. Mai exact, în cadrul evenimentului internațional GUINOT, susținut la Paris, echipa TopLine a câștigat locul I pentru cele mai remarcabile evenimente de lansare în 2015.
Tratament de regenerare a pielii – diferența chiar se simte. Rezultatele chiar se văd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *