Quote

Tinerețe fără bătrânețe de la Mary Cohr

Nu credem în basme…. dar mai prindem ceva speranțe că vom arăta la 50 de ani ca la 30 atunci când vedem cu ochii noștri rezultatele uimitoare ale unor inovații și tehnologii absolut wow din lumea cosmeticii și științei!
Nu mai departe de aseară am asistat la o testare a noului aparat minune și minunat și a produselor antiage pe care brandul Mary Cohr le propune ca o alternativă la medicina estetică, non-invazivă, dar extrem de eficientă, în demersurile noastre anti îmbătrânire.

Toate, indiferent de vârstă, suntem îngrijorate cand vine vorba despre frumusetea si tineretea tenului. Imbatranirea pielii este guvernata de ceasul biologic si accelerata de factorii externi.
Ce facem, însă, cu dorința tinereții fără bătrânețe?!
Păi îndeplinirea ei stă deja în mâinile și în deciziile noastre, în alegerile pe care le facem zilnic pentru stilul de viață echilibrat, în ritualul de frumusețe, în alimentație… Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu sa luptăm impotriva semnelor de imbatranire, prin tratamente antiage.
Specialistii recomanda ca la 20 de ani sa pregatim pielea pentru varsta de 30; la 30 pregatim pielea pentru varsta de 40 de ani; iar la 40 pregatim pielea pentru varsta de 50.
După ce afli despre noutățile Mary Cohr (conturul de ochi deja am început să îl testez de aseară!), nu mă întreba care este secretul pentru care voi arăta atât de bine în poze, săptămânile viitoare 😉

APARATUL
Mary Cohr a creat un aparat revolutionar care ofera metode de tratament cu rezultate spectaculoase pentru regenerarea tenului: CatioVital Cellular Energy – ALTERNATIVA la Medicina Estetica.

Tehnologia patentata ce sta la baza tratamentului include:
Energia Termica, Ionizare Dinamica, Energia termica asociata cu Energia Dinamica

Aparatul ofera doua metode noi de tratament, în funcție de nevoile vârstei și ale tenului nostru:
CatioVital Cellular Energy Jeunesse
Un tratament cu rol in regenerare vizibila a tenului prin stimularea activitatii celulare. Poate fi personalizat in functie de obiectivele de frumusete ale clientilor.

CatioVital Cellular Energy Lifting
Are rol in regenerarea vizibila a trasaturilor faciale prin cresterea tonusului muscular.

Stimularea musculara se realizeaza cu ajutorul curentului excitomotor. Acesta este un curent cu frecventa joasa ce stimuleaza un numar mare de fibre musculare, in comparatie cu frecventa medie (care nu are un efect de tonifiere) si frecventa inalta (care nu are ca si target muschii). Metoda de tratament ridica trasaturile faciale, tonifica muschii si rentinereste tenul.

CREMA ANTIAGE DE LA MARY COHR – TINEREȚE ȘI DUBLĂ ÎNTINERIRE
Mary Cohr ofera si o solutie in ceea ce priveste reducerea aparitiei semnelor de imbatranire in jurul conturului de ochi (riduri, pierderea fermitatii). In comparatie cu fața, in zona conturului de ochi semnele de imbatranire sunt mult mai vizibile si de aceea este esential sa folositi produse pentru ingrijirea ochilor ce contin ingredienti activi performanti.

Tocmai de aceea, Mary Cohr a creat crema Double Jeunesse Contour Yeux (pret: 353 lei).
Acesta are rezultate vizibile, netezeste ridurile si liniile fine, stimuleaza regenerarea celulara, protejeaza si scade nivelul de progerin care este responsabil de imbatranirea pielii.
Concentratul Multi-Cellular (concentrate Cellular Life +Extract de Alaria) si hidrolizatul ofera fermitate prin promovarea sintezei de elastina si collagen.
La exterior, crema hidrateaza intens zona conturului de ochi cu ajutorul Acidului Hyaluronic si a Untului de Mango. In plus, confera luminozitate cu ajutorul Pudrei cu pigmenti ce reflecta lumina.

Rezultatele folosirii cremei Double Jeunesse Contour Yeux:
Pleoapele sunt RIDICATE. Liniile fine si ridurile sunt STERSE. Epiderma este mai NETEDA. Pielea este mai FERMA. Iar zona ochilor este mai LUMINOASA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *