Gallery

Ti Amo, Collistar, Fiat – sau ce beauty-cuvinte am mai invatat in italiana

Nu, nu mi-am propus să învăţ italiana. Şi, totuşi, am reţinut deja asa, pe nepuse masa, câteva cuvinte, datorită unui profesor inedit de italiană:
Collistar pe numele lui, profesor de frumuseţe în stil italian, care îşi continuă și în acest sezon proiectul “Ti Amo Italia”.

Ti Amo 500 - colecţie machiaj 2016 Collistar

Ti Amo 500 – colecţie machiaj 2016 Collistar

Cum?
Învătându-ne câteva parole della bellezza – cuvinte despre frumuseţe şi prin care se traduce frumuseţea, aşa cum este ea văzută şi interpretată de colecția de machiaj 2016 Collistar. O colectie realizată în colaborare cu unul din cele mai iconice simboluri ale Italiei, irezistibilul Fiat 500.

FIAT 500 + COLLISTAR = AMORE <3
Ti Amo 500 este o colecție de machiaj unică și emblematică ce mixează două universuri made in Italy, aparent paralele, materializându-le într-un trademark original:

SĂRUTUL SOARELUI PE FAŢA TA:
Collistar Belle Mine – Pudră Bronzantă

O pudră ultra-fină și catifelată la atingere, cu un bronzer mat și un blush cu perle ce prezintă dublă reflexie.
Un look wow încă de la primul strat al aplicării, prin magia îmbinării a două pudre lejere şi matăsoase, create pentru un efect instant natural ‘belle mine’.
Cele două culori versatile şi ajustabile încălzesc trăsăturile într-un mod rafinat şi elegant, cu o formulă îmbogaţiţă cu Vitamina E şi extract de ulei de orez, antioxidante si emoliente.

O CREMĂ NEAGRĂ?
Collistar Nero Sublime

Collistar a dezvoltat întotdeauna produse de ingrijire inovatoare si inedite. Asa ca si în acest sezon ne surprinde cu o noua gamă:
NERO SUBLIME. O revoluţie din toate punctele de vedere, de la textură la formulă, experienţă senzorială și ambalaj.
O cremă preţioasă şi originală, creată cu ajutorul celor mai recente cercetări Collistar, cu o textură neagră, revoluţionară. Odată aplicată pe piele, ea dispare şi se transformă într-un adevărat activator de strălucire şi tinereţe!

O formulă de ultimă generaţie, cu ingrediente active preţioase, pentru o gama de produse de o eficienţă fără precedent:
• Extract de Orhidee Neagră, cu acţiune de protecţie şi de hidratare
• Celule Stem de Gardenie Albă, cu acţiune de regenerare şi recompactare
• Perlă Neagră hidrolizată, revitalizantă şi cu acţiune de luminozitate
• Ingredientele active futuriste, care exercită o acţiune specifică de regenerare şi detoxifiere atât la suprafaţă, cât şi în profunzimea ţesuturilor pielii.

Draga mea, lecţia de bellezza de astăzi s-a terminat. Revenim cât de curând cu noi teme şi termeni de învăţat, din dicţionarul de frumuseţe Collistar! Ci vediamo presto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *