Quote

The Scent Intense – by Hugo Boss

APROPIE-TE SA EXPERIMENTEZI
Nu știu dacă ai văzut Fifty Shades of Grey, dar mie de câteva scene din film mi-a amintit spotul campaniei pentru noul parfum Boss Scent Intense! Atracție magnetică, seducție, senzualitate, sexualitate rafinată.
Căci vara aceasta, BOSS Parfums duce jocul puternic al seductiei la nivelul urmator, prin lansarea noului BOSS THE SCENT INTENSE! Cele doua noi arome intense si seducatoare pentru el si pentru ea.

Construit pe succesul BOSS THE SCENT si BOSS THE SCENT for her, BOSS THE SCENT INTENSE reprezinta cel mai nou capitol in povestea seductiei, in care puterea intensificata a aromei se dezvaluie Barbatului BOSS si Femeii BOSS pe masura ce simturile lor raspund atracției puternice care îi învăluie.

POVESTE DE DRAGOSTE AROMATĂ ȘI INTENSĂ
Pentru el:
notele de top condimentate de ghimbir sunt intensificate prin adaugarea de cardamom. Notele de mijloc ale parfumului – exoticele note de fruct de maninka- sunt amplificate, pentru un efect maxim, in timp ce prin adaugarea de vanilie la baza se combina cu bogatia de notelor de pielepentru a creste puterea magnetica a aromei.

Pentru ea:
notele fructate de top irezistibile de piersica scaldata in miere sunt potentate pentru a se intalni cu absolutul de floare orientala de osmanthus care se intensifica in notele de mijloc. Baza afrodiziaca de cacao prajita este intensificata, pentru a spori puterea de seductie, in timp ce notele de vanilie imbogatesc frumusetea senzuala si eleganta.
Prin concentratia mai mare a uleiului a celor doua noi Ape de Parfum, aromele creeaza o atractie irezistibila intre Barbatul si Femeia BOSS, patruzand in lumea lor senzoriala si lasand o amprenta puternică asupra lor și a jocului lor de seducție.

O EXPERIENȚĂ INTENSĂ
O poveste senzoriala de seductie, instigata de alura aromei celuilalt. Cei doi se văd, își simt aroma irezistibilă, se adulmecă, devin unul cu celălalt. Pe masura ce se angajeaza intr-un jocputernic al egalitatii, calatoria seductiei ia o noua si intensa cotitură, spre intimitatea supremă. BOSSTHE SCENT INTENSE dezvaluie potentialul incredibil pe masura ce se apropie.

Calatoria seductiei incepe cand ochii lor se intalnesc. Dupa ce analizeaza incaperea in care el se regaseste, ea se vede pe ea insasi – deja il fixeaza cu atentie. Sunt fermecati amândoi, lumea din jurul lor se sterge in fundal pe masurace se apropie magnetic unul de altul.

Apropiati unul de altul, fiorul prezentei celuilat devine electric. El o privește și își lipește obrazul de chipul ei, de gâtul ei; ii sopteste, iar ea incepe sa vorbeasca, anticiparea apropierii este amplificata de sunetul vocilor lor.

Mirosul: Intensitatea îi acapareaza cu totul. Brusc, dorinta ramane in expectativa in timp ce ei sunt stapaniti de puterea BOSS THE SCENT INTENSE, care îi vrăjește, îi acaparează complet. El respira aroma ei, ea îi respiră aroma. Pasiunea ce s-a născut între ei este aproape tangibilă!

CAMPANIA
Actorul englez Theo James si modelul german Anna Ewers isi reiau rolurile, intruchipand Barbatul BOOS si Femeia BOSS, intr-o campanie incantatoare fotografiata de GuyAroch. Aducand la viata impactul pe care intensitatea aromelor o are asupra simturilor lor, campania include o serie de continuturi video care releva protagonistii experimentand o realitate inaltatoar,e in care puterea BOSS THE SCENT INTENSE preia controlul. O noua campanie surprinsa de duo-ulfotografilor fashion recunoscuti international Inez&Vinoodh complimenteaza campaniaTV actuala, scenarizata de Darren Aronovsky.

ACCEPTĂ ȘI TU JOCUL INTENS AL SEDUCȚIEI
BOSS THE SCENTINTENSE e disponibil din august 2017 ca Eau de Parfum, 50ml si 100ml; iar BOSSTHE SCENTINTENSE pentru ea – ca Eau de Parfum de 30ml si 50ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *