Quote

The pin-up girl @ Lambretta Retro Party

THE RETRO PARTY @ THE RETRO SHOP

Mi-am prins o fundă în păr, mi-am dat cu rujul roșu-cel-mai-roșu, mi-am pregătit o ținută pin-up, atât de en-vogue în anii ’40, când s-a lansat primul scuter Lambretta și am plecat cu încântare către magazinul The Retro Shop și Ceas Boutique, din B-dul Ion Mihalache nr. 128. La ceas de seară, în prima zi din circuitul aniversar Lambretta 70 de ani. Iar petrecerea cu tematică retro – italian a mers… ca pe roate… cele două, elegante, ale celebrului scuter italienesc aniversat!

Nu întâmplător am ales un șlagăr al frumoasei italience Patty Pravo, care s-a născut în 1948, la fix câteva luni după apariția celebrului brand italian de scutere Lambretta:

Lambretta a fost vedeta serii și, alături de ea, pe covorul roșu, am strălucit noi, invitații: bloggerii de life-style și modă, jurnaliștii, vedete, clienți.
Pe lângă Vinurile Selecționate Costiniuc, responsabil cu voia bună și râsetele a fost și gazda serii, celebrul trendsetter, Cătălin Dezbrăcatu! Așa gazdă, așa petrecăreți – s-a încins o seară a oamenilor frumoși și liberi, așa cum spune și sloganul ales de proprietarul magazinului, Gideon Caspit, pentru a da tonul petrecerii:
Feel the freedom! Ride a scooter!

POVESTEA FETEI ÎMBRĂCATE CU ȚINUȚĂ RETRO- PIN-UP STYLE ȘI A LUI DEZBRĂCATU
Seara aniversară Lambretta a fost o călătorie printre anii de odinioară. Anii în care libertatea avea gust, iar timpul nu era irosit în blocajele din traficul urban. Anii în care timpul dedicat propriei persoane, familiei sau celor dragi era mult mai generos. Invitata de onoare a serii, Ambasadoarea Vieții Sănătoase în România, Florentina Opriș, a ținut un mic discurs despre beneficiile scuterului și despre avantajele pedalatului!

Tu ce ai face cu timpul pe care îl pierzi în trafic? Poți face cumpărături, pentru că ai REDUCERI ANIVERSARE LAMBRETTA, la magazinul The Retro Shop! Până duminică, 21 mai, de Constantin și Elena, poți cumpăra la prețuri speciale minunate articole vestimentare! Cu 100 de lei îți cumperi două perechi de pantofi sport Lambretta, trei cămăși la prețul de 150 de lei sau tricouri Lambretta cu 130 de lei!
Și dacă tot am vorbit despre cumpărături, Florentina Opriș a strălucit într-o ținută sexy, aleasă de pe rafturile magazinului The Retro Shop.

MISS, MISTER & HAIR STYLE
Pentru că am sărbătorit vremurile retro, doamnele și domnișoarele care nu au avut timp să se coafeze au fost răsfățate cu bucle și bentițe cu fundițe la colțul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului de înfrumusețare, Salon OKY DOKY VIP (Beautyand More), din Pipera București.

Seara a continuat cu Concursul MISS și MISTER Lambretta – un deliciu, S-a dansat și s-a votat pe bază de aplaudat! Patronul magazinului Ceas Boutique, Gideon Caspit, a oferit un premiu Mister și două premii Miss Lambretta frumoaselor domnișoare care au dansat sub privirile publicului! Lambretta Cielo și LambrettaCesare au fost ceasurile oferite drept dar frumoșilor câștigători.

Pentru că orice festin se condimentează cu mâncare, invitații și-au delectat papilele gustative cu gustări și lasagne din trufe, oferite de La BottegaDelTartufo și Pastera- Pasta bar, din Floreasca, Banu Antonache,dar și gelato italiano oferită spre degustare de către Puro&Bio Romania.

Am râs, am povestit, am dansat, ne-am făcut fotografii pe scutere, pe biciclete, cu baloane sau cu Dezbrăcatu, iar la final am mâncat din tortul aniversar. Și cireașa de pe tort a fost momentul când s-a furat…. mireasa, adică bicicleta albă, HabannaItalJet, oferită drept cadou de magazinul The Retro Shop, la TOMBOLA ANIVERSARĂ LAMBRETTA!

Cătălin Dezbrăcatu a fugit cu superba bicicletă albă, sub privirile amuzate ale petrecăreților. Numele câștigătorului a fost aflat duminică, 21 mai, la ora 19:00, iar regulamentul și condițiile înscrierii la tombolă pot fi citite pe site-urile lambrettaromania.ro sau theretroshop.ro.

Let’s retro-party!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *