Gallery

The body and the Seven Sins

Body from SevenSins

Body from SevenSins

Iarna nu-i ca vara 😉 Da, normal, pentru că… e muuult mai sexy!
Căci, odată cu intrarea în sezonul rece, SevenSins.ro, cel mai mare site de lenjerie intimă din România, propune o piesă extrem de seducătoare și care nu trebuie să lipsească din garderoba de lenjerie intimă a niciuneia dintre noi:
Body-ul sexy. Piesa care condimentează orice ținută, fie că e purtată în casă, ca lenjerie intimă ori ca piesa statement, în compoziții chic, fie ele de seară sau de zi.

VINTAGE LOOK
Cu un aer vintage al croielii, body-urile sexy propuse de SevenSins.ro sunt o adaptare a corsetelor, create să accentueze talia și să ofere imaginea de clepsidră mult dorită de toate doamnele și domnișoarele.Noile abordări în materie de design sunt menite să scoată body-ul din zona de piesă de lenjerie intimă și o tranformă într-una absolut necesară și iubită atât de femei, dar mai ales de bărbați.

BODY – O PIESĂ VERSATILĂ
Celebrul body, care ne încântă atât de mult, este extrem de versatil, putând fi purtat și ca lenjerie intimă, dar și ca piesă vestimentară. în diverse combinații, pentru un outfit wow.

Conform noilor tendințe, body-urile sexy, dar și topurile sexy inspirate pot fi alese și ca o piesă vestimentară de efect. Acestea pot fi purtate și într-o ținută casual cu jeans și o cămașă, unde să se lase descoperită o parte din dantela fină a lor. Acest accent va da un aer chic, dar provocator, ținutei. Pentru o apariție elegantă, body-ul sau topul poate fi purtat dedesubtul unui sacou sau smocking, o îmbinare ce denotă un aer misterios de femme fatale.


MATERIALE FINE ȘI RAFINATE

Colecția de body-uri si topuri disponibilă pe SevenSins.ro cuprinde piese din dantelă, satin, catifea, cu panglici delicate și liniifine ale corsetului, care vor pune în valoare fiecare siluetă. Texturile alese pentru aceste piese sunt comode, chiar dacă acestea se mulează, iar materialul are țesături fine, lejere. Body-urile SevenSins.ro oferă siguranța că liniile corpului sunt conturate și definite.Talia și șoldurile sunt frumos modelate, conturând o siluetă senzuală.

Modelele de body propuse au o însușire esențială atunci când se dorește stârnirea imaginației partenerului: lasă corpul să fie descoperit exact atât cât dorește fiecare femeie.
Numeroase modele de body-uri si topuri remarcabile le poti vedea si comanda (cu livrare în toată țara) pe www.sevensins.ro și în showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari nr. 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *