Quote

The 5th Element: Water. Air. Fire. Earth. And Coffee!

12 noiembrie, ora 8. O dimineață specifică de noiembrie, cu ceață, nor, vânt, ploaie măruntă și pătrunzătoare sub piele și în priviri, 3 frunze răzlețe rămase atârnate cu disperare pe crengile negre. O atmosferă mohorâtă, de mai că nu-mi vine să ies din casă. Îmi fac o ceașcă de cafea și aroma proaspătă deja îmi ridică brusc starea și moralul. O țin între palme, ca să mi le încălzească și privesc cu alți ochi pe fereastră, în zare. Și ascult cu alte gânduri, mai calde, mai optimiste, Vivaldi, care tot se aude pe repeat de vreo oră.

Anotimpuri. Schimbări. Elemente ale naturii…
Davidoff Café tocmai m-a invitat, indirect, la o meditație matinală asupra elementelor naturii, prin noua sa ediție limitată dedicată apei. Davidoff Café Elements – o ediție ce continuă originala tradiție a lansărilor de cafea în ediție specială.
Despre ce este vorba, mai exact? Este o colecție de cafea inspirată de cele patru elemente ale naturii, care își lasă amprenta asupra calității unei cafele de lux de la plantație până în ceașcă: apă, foc, pământ și aer. Anul acesta ne bucurăm de prima ediție dedicată Apei, urmând ca în anii următori să descopere celelalte trei ediții, sub temele Foc, Pământ și Aer.

Apa este elementul esențial al vieții pe pământ și contribuie decisiv la calitatea cafelei, atât în timpul cultivării, cât și în pregătirea ei. De aceea, cea mai nouă ediție limitată Davidoff Café Elements celebrează apa, sursa vieții. Elementul a fost inspirat de regiunea în care sunt cultivate cele mai bune boabe de cafea Arabica din America Centrală și de Sud, înconjurată parțial de oceane.

Rețeta ediției Davidoff Café Elements dedicată apei complimentează gustul adevăraților iubitori de cafea. Prăjirea individuală a sortimentelor de cafea creează un gust bogat, cu o aciditate elegantă, specific regiunii de cultivare.

Rolul esențial al apei se reflectă și în designul exclusivist și elegant al ambalajului Davidoff Café Elements. Savoarea cafelei și originea boabelor din care a fost preparată sunt sugerate printr-o undă elegantă de albastru metalic și prin elemente care reflectă lumina. Acest mod de ambalare transformă Davidoff Café Elements într-un cadou perfect de sărbători pentru iubitorii brandului și pentru cei dragi.

Davidoff Café reprezintă un stil de viață cosmopolit, contemporan, care îți deschide calea către micile momente de delectare zilnică. Calitatea desăvârşită şi răsfăţul pur sunt trăsăturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezintă tradiţia moştenită de la Zino Davidoff, fondatorul mărcii şi un pasionat iubitor al excelenţei în cafea: “A avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă.”
Ediția limitată Davidoff Café Elements dedicată apei este disponibilă deja in magazine în două variante: cafea instant și cafea prăjită și măcinată, începând din octombrie anul acesta până în ianuarie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *