Quote

Tefal îți aduce Sărbători cu arome magice!

An de an așteptăm Crăciunul cu aceeași bucurie: bradul împodobit, cadourile primite, dar mai ales cele dăruite, atmosfera specială, masa încărcată de bunătăți în jurul căreia ne adunămcu toții. Ca niște adevărați spiriduși, mixerele, mașinile de tocat, cele de făcut pâine și roboții de bucătărie de la Tefal, sunt deja pregătiți să îți vină în ajutor pentru o masă de Crăciun ca în povești!
Let’s Christmas!
Nici o masă de Crăciun nu este desăvârșită fără delicioșii cârnați și tradiționalele sarmale.

Un sprijin extrem de important în aceste zile aglomerate este mașina de tocat HV8 NE6101 de la Tefal, care te ajută să pregătești ca un adevarat masterchef bucatele tradiționale pe bază de carne, de la cârnați la tobă, caltaboși și sarmale. Mașina poate toca până la 2,6 kg de carne pe minut, deci pregătești toate delicatesele de Crăciun și îți rămâne suficient timp să te bucuri și de momente neprețuite cu familia şi prietenii!
HV8 nu numai că prelucrează orice fel de carne, ci și feliază și mărunțește legume, așa că ai rezolvat dintr-o singură mișcare și salata de boeuf. În plus, este foarte practică datorită numeroaselor sale accesorii, mereu la îndemână deoarece sunt depozitate pe corpul mașinii(3 site, accesorii pentru kebbe şi cârnaţi, răzătoare cu 3 conuri pentru diverse tipuri de răzuire și feliere), multiplelor funcții (mărunțire, răzuire, feliere) dar șia funcţiei de rotire dublu sens, care te scapă de grija bucăților care se pot bloca înăuntru.


Infiny Force Ultimate – mixerul vertical de la Tefal, combinaţia optimă între putere şi performanţă

Infiny Force Ultimate este cel mai adaptabil şi elegant mixer vertical de la Tefal. Cu o putere de 1000W,Infiny Force Ultimateîți oferăo performanţă de mixare excepţională, datorită tehnologiei revoluționare ActivFlow. Cele 2 cuţite drepte şi zimţate la interior pentru mixare extremă, cele 2 cuțiteînclinate şi zimţate la exterior pentru prindere optimă, dar și cele 25 de viteze variabile, alăturide funcția Turbo, îl fac ajutoruleficient și extrem de rapid pentru toate tipurile de preparate.
Iar de Sărbători este cel mai bun moment să îl lași să-și demonstreze fiabilitatea în bucătăria ta, pregătind cremele delicioase ale prăjiturilor, tortul festiv, dar și garniturile perfecte pentru felul principal. Și tot Infinity Force îți va uimi invitații cu diverse smoothie-uri, chiar şi din fructe sau legume fibroase!


Mașina de pâine Pain & Delices de la Tefal îți aduce delicii de panificație la tine acasă

Anul acesta este simplu să obții titulatura de «créateur patissier» – îți vine în ajutor maşina de pâine Pain & Delices de la Tefal! Prevăzutăcu 20 de programe automate,cu 3 programe de rumenire și cu trei setări de greutate – de 500 g, 750 g și 1 kg – cu Tefal Pain & Délices obții rapid pâine de casă,exact cum îți place.

Încă mai cauți partenerul ideal pentru a pregăti masa tradițională de Sărbători?
Tefal îți aduce robotul Masterchef Gourmet+, un profesionist la tine în bucătărie!
Ai terminat preparatele principale, dar știi că greul de-abia acum începe: cea mai mare bătaie de cap și cele mai mari emoții ți le-a dat mereu cozonacul. Și parcă ai fi tentată săiei unul de la supermarket, darSărbătorilenu sunt la fel fără aroma inegalabilă a cozonacului fierbinte, preparat în casă cu robotul de bucătărieMasterchef Gourmet+. El se ocupă de omogenizarea compoziţiei și tot el te scapă și de calvarul frământării aluatului, prin cârligul performant de frământat.
Tefal Masterchef Gourmet+ este prevăzut cu tehnologia Flex și are rotație planetară dublă. Bolul cu o capacitate de 4.6 litri îți permite să prepari până la 1.8 kg de aluat pentru cozonac.Tot Masterchef Gourmet+ te va ajuta să îți depășești limitele în bucătarie și să îți uimești invitații cu o selecție fină de patiserie – de la plăcinte aburinde, la cele mai rafinate cupcakes sau macarrons – orice ai alege, vei obține de fiecare dată rezultate rapide, texturi omogene și un zâmbet cald din partea celor dragi.

Iar veștile bune nu se opresc aici: odată ce pregătirile pentru masa festivă au luat sfârsit, toate accesoriile produselor Tefal pot fi curăţate simplu și în deplină siguranţă în maşina de spălat vase!
Acum nu îți mai rămâne decât să pornești la cumpărături, să îți împodobești casa și să te bucuri de Sărbători de poveste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *