Gallery

SUMMER GLOW, bronz irezistibil şi sănătos!

Oricine mă cunoaşte cât de cât ştie deja că sunt de-a dreptul obsedată cu protecţia solară.
Nu, nu sunt degeaba atat de atenta! Obsesia mea a apărut după ce m-am ales cu nişte arsuri solare urâte, cu care m-am chinuit o întreaga vacanţă de vară. Şi care mi-au lăsat pistrui şi aluniţe inestetice şi îngrijorătoare, pe care le duc, conştiincioasă, la control, an de an. Căci, da, despre asta vreau să vorbesc astăzi: despre cât de importantă pentru un bronz frumos şi sănătos este, de fapt, folosirea zilnică a produselor de calitate şi cu factor de protecţie cât mai mare!

OK, protecţie, protecţie, cum spui tu! Dar… eu chiar vreau să mă şi bronzez!, o să îmi dai, poate, replica.
Ei bine, am aflat de curând despre o soluţie şi pentru tine: produsele de protecție solară din gama NIVEA SUN Protect & Bronze, care exact asta fac:
În timp ce îţi protejează pielea de razele nocive accelează procesul de bronzare stimulând producția de melanină, pentru un bronz irezistibil de frumos și un glow demn de invidiat.

Bronz să fie, dar sanatos!
Însă chiar dacă ești nerăbdătoare să obţii cât mai repede bronzul auriu, nu uita de sănătatea pielii tale și asigură-te că și cei dragi ție vor fi bine. Descoperă produsele NIVEA SUN Protect & Bronze pentru un bronz irezistibil și alege-ți preferatul!

Vrei un produs eficient si cu textura light, rapid absorbita de piele?
Alege uleiul de protecție solară NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30 (disponibil si in SPF 20), a cărui formulă transparentă oferă pielii o stralucire demna de admirat.
Si dacă îți dorești o aplicare ușoară și extrem de rapidă, adaugă în geanta de plajă spray-ul din aceeași gamă.
Nu-ți fă griji dacă vrei să te bucuri de o baie în mare, uleiul și spray-ul sunt rezistente la apă.
TRUC:
Cu toate acestea, pentru a spori protecția și eficiența acestora, aplica-le în mod repetat!

Filtrele eficiente UVA/UVB te vor proteja de soarele arzător si iti protejeaza pielea in profunzime.
Datorită extractului natural din plante (rădăcină de licorice sau lemn dulce in medicina chinezeasca), care stimulează producţia de melanină proprie pielii, te vei bucura de un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Folosește-le în mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural.

100% bronz natural, 0% autobronzant.
Dacă rutina ta de îngrijire și protecție este mai clasică, optează pentru loțiunea rezistentă la apă NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 50 (disponibile si in SPF 20 si 30) .
Asigură protecţie de încredere şi același bronz irezistibil. Cu același conținut de rădăcină de licorice care maximizează procesul natural de bronzare prin stimularea producţiei de melanină, produsul oferă un bronz natural, intens, irezistibil de frumos.

PE FAŢĂ!
Special destinată pielii sensibile a tenului, Crema pentru faţă cu protecţie solară şi efect de bronzare NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 50 asigură o protecție eficientă împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung și oferă tenului tău un aspect de bronz natural și uniform.
Folosește-o în mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural.

Eu îmi pregătesc deja bagajul pentru vacanţă… O vacanţă într-o ţară care nu prin soare este renumită, e adevărat: Irlanda 🙂 Însă tu, tu poţi deja da startul verii cu bronzul irezistibil de la NIVEA SUN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *