Gallery

Sucuri racoritoare si sanatoase, cu aloe vera

Bine ziceau bătrânii noștri că ziua bună de cunoaște de dimineața…. și, automat, se cunoaște și după cât de bine și de sănătos mănânci la micul dejun, aș adauga. Iată că mi-am început nu doar ziua, ci și săptămâna delectându-mă la micul dejun cu o porție de fructe pline de vitamine și cu noile bauturi racoritoare Dellos cu Aloe Vera. O portie delicioasa de energie si de sanatate!

ENERGIE ȘI SĂNĂTATE ÎNTR-O STICLĂ!
Cu 33% pulpa de planta de Aloe Vera si apa de izvor, fara dioxid de carbon si fara conservanti, sucurile Dellos sunt ideale ca sursă de energie la orice varstă. Specialistii în nutriție le situează langa bauturi precum ceaiul sau fresh-urile.
Prezente și în România la 0.24 litri, 0.5 litri şi 1.5 litri, sucurile Dellos cu Aloe Vera reprezintă o bautura racoritoare ideală pentru toti cei care suntem atenţi la ce şi cât mâncăm si care ne dorim un plus de energie naturala. În special acum, pe caniculă, cand temperaturile ridicate contribuie la o accentuare a starilor de oboseala și la deshidratare.

Aloe Vera – beneficii.
Știm cu totii despre ea că este o planta minune, cu proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, ce se foloseste în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.
Consumata regulat, Aloe Vera este benefica tranzitului intestinal, asigurand o stare de sanatate mai buna sistemului digestiv.
Aceasta creste absorbtia de proteine si este o sursa bogata de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru si zinc, şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic.
Datorita continutului ridicat de Aloe Vera, sucurile Dellos ajuta la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.

Dellos cu Aloe Vera, premiat de Dr. Oz
In cadrul conferintei „Gala pentru excelenţă în sănătate” dedicate vietii sanatoase la care a participat nutritionistul Dr. Oz, sucurile cu Aloe Vera de la Dellos au primit diploma si certificarea de bautura sanatoasa, fiind nominalizate ca alimente benefice pentru sanatate.

Gama de bauturi racoritoare Dellos cuprinde, pe langa sucul cu Aloe Vera, sortimente cu pulpa de rodie, mango, ananas, cocos, afine – preferatul meu! https://www.facebook.com/dellosaloevera/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *